Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

🚩ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»📌 ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΥΣ

🚩 Κλιμακώνεται η μάχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε ΠΑΤΡΑ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και ΙΚΑΡΙΑ για την επανεκλογή της στη δημοτική αρχή στον β’ γύρο της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιούνη.
🚩 Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ, Κώστας Πελετίδης, Ηλίας Σταμέλος, Μιχάλης Σελέκος, Βαγγέλης Σίμος και Νίκος Λαρδάς αντίστοιχα, καθημερινά πραγματοποιούν εξορμήσεις και περιοδείες στις γειτονιές και τους τόπους δουλειάς των δήμων. Καλούν το λαό να επανεκλέξει τις αγωνιστικές δημοτικές αρχές, για να δοθεί συνέχεια στην αγωνιστική διεκδικητική πορεία, κόντρα σε κυβερνήσεις, επιχειρηματικά συμφέροντα και ΕΕ.

Πελετίδης Πάτρα

🚩 ΠΑΤΡΑ

✔️ Κάλεσμα μάχης για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού – Στο πλευρό εργαζομένων που αγωνίζονται ο Κώστας Πελετίδης – Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση – «Μπροστά οι ανάγκες του λαού!».
✔️ Συνεχείς είναι οι εξορμήσεις, οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς, με το μαζικό κάλεσμα στους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό της Πάτρας να εκλέξει ξανά δήμαρχο τον Κ. Πελετίδη, να αναδείξει ξανά στη διοίκηση του δήμου τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
✔️ Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΙΚΗ, ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ. Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού».

Καισαριανή Σταμέλος Συγκέντρωση 2η 31-05-2019

🚩 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

✔️ Συνεχίζουμε για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων
Την Παρασκευή στις 20.00 σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, θα μιλήσει ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Ηλ. Σταμέλος
✔️ «Αυτήν την Κυριακή εκλέγουμε ξανά δήμαρχο αγωνιστή, εκλέγουμε ξανά τον Ηλία Σταμέλο.
✔️ Η Καισαριανή δε χρειάζεταιπειράματα“. Συνεχίζουμε αγωνιστικά, αυτό που αξίζει στην πόλη μας και στο λαό της.
✔️ Με ψηλά το κεφάλι ψηφίζουμε αυτή την Κυριακή για την ιστορία της Καισαριανής και τους αγώνες που πρέπει να συνεχιστούν.
✔️ Η δημοτική αρχή της Καισαριανής ξεχρέωσε την πόλη, χωρίς να φορτώσει τα χρέη στο λαό. Μην το ξεχνάς!
✔️ Όχι στο χαράτσωμα.
✔️ Μπροστά στην κάλπη σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα, τις δικές μας ανάγκες. Η Καισαριανή να συνεχίσει να βρίσκεται στα χέρια του λαού της!».
Τα παραπάνω ακούγονταν στη χτεσινή εξόρμηση στη λαϊκή αγορά που πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής με επικεφαλής τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Ηλία Σταμέλο.
✔️ Οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που βρέθηκαν στη διοίκηση του δήμου την τελευταία πενταετία, δίνουν μια μάχη υψηλών απαιτήσεων, με συνεχή έγνοια την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα που επιδιώκουν να μετατρέψουν και το δήμο Καισαριανής σε μακρύ χέρι της κυβέρνησης, προσαρμοσμένο στους αντιλαϊκούς στόχους της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Πετρούπομη Σίμος 31-5-2019

🚩 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

✔️ Προχωράμε μπροστά με καταξιωμένους αγωνιστές στη δημοτική αρχή
✔️ Την Παρασκευή, στις 8 μ.μ., στη Στρογγυλή Πλατεία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση
✔️ Με πείσμα και δουλειά άνθρωπο τον άνθρωπο, πόρτα την πόρτα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δίνει και στην Πετρούπολη τη μάχη του δεύτερου γύρου, αποφασισμένη να την κερδίσει, με την εκ νέου εκλογή κομμουνιστή αγωνιστή δημάρχου, του Βαγγέλη Σίμου.

Σελέκος
🚩 ΧΑΪΔΑΡΙ

✔️ Το ΔΙΛΗΜΜΑ είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ή ΜΑΝΑΤΖΕΡ επιχειρηματικών συμφερόντων;
Την Παρασκευή στο Παλατάκι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση
✔️ «Την Κυριακή 2 Ιούνη βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας»: Το κάλεσμα αυτό απευθύνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο λαό του Χαϊδαρίου, μπροστά στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, με στόχο την επανεκλογή του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου και τη συνέχιση της αγωνιστικής πορείας του δήμου.
✔️ Με καθημερινό πρόγραμμα εξορμήσεων, περιοδειών και συσκέψεων απευθύνεται τόσο σε όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιό της την περασμένη Κυριακή, αυξάνοντας σημαντικά το ποσοστό και τις ψήφους που συγκέντρωσε, όσο και σε εκείνους που έκαναν διαφορετικές επιλογές στην κάλπη.
✔️ «Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Θέλουμε δήμαρχο αγωνιστή ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων; Θέλουμε τον δήμαρχο συμπαραστάτη στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του χαϊδαριώτικου λαού ή δήμαρχο μάνατζερ σε δήμο – Ανώνυμη Εταιρεία;», είναι το ερώτημα που απευθύνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην ανακοίνωση που μοιράζεται χέρι χέρι σε όλες τις γειτονιές μαζί με το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο. Η ανταπόκριση των δημοτών είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς πολλοί σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν πως έχουν ήδη δώσει την απάντηση στο δίλημμα, απάντηση που θα εκφραστεί με την επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή.

🚩 ΙΚΑΡΙΑ

✔️ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ
✔️ Το μοναδικό δίλημμα στο οποίο καλείται να απαντήσει ο λαός της Ικαρίας μπροστά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών είναι αν την επομένη των εκλογών θα έχει δημοτική αρχή που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του λαού και των αγώνων του για την ανακούφισή του από την αντιλαϊκή πολιτική και τη διεκδίκηση των δικών του αναγκών, ή διαχειριστή της πολιτικής αυτής που θα είναι εδώ και την επομένη των εκλογών, τοπικών και βουλευτικών, είτε με κυβέρνηση ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μέσα από ιδιωτικοποιήσεις, χαράτσια, αύξηση ανταποδοτικών τελών, ελαστικές μορφές εργασίας κ.ο.κ., θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες για τη θωράκιση της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
✔️ Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ικαρίας, χαιρετίζοντας όλο αυτόν τον κόσμο, τους Ικαριώτες και της Ικαριώτισσες, «που με αυτοπεποίθηση, πείσμα και ενθουσιασμό, έδωσαν αυτήν τη μάχη κόντρα “στις αντιΚΚΕ συμμαχίες” και τις μεταπηδήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και άλλων διαφόρων “ανεξάρτητων” από το ένα ψηφοδέλτιο στο άλλο, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το “ανεξάρτητο” ψηφοδέλτιο της Πανικαριακής Ενότητας Αλλαγής (ΠΕΑ) που στηρίζεται ανοιχτά από στελέχη της ΝΔ, ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ».
✔️ Παρά το αντιΚΚΕ μέτωπο, το οποίο ενίσχυσαν «με ψευδολογία και κενού περιεχομένου “μεγαλόπνοους σχεδιασμούς”», ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συγκέντρωσε ποσοστό 34% στο δήμο της Ικαρίας και 7 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, «που αποτελούν εγγύηση για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών για την επόμενη 4ετία».


Επιμέλεια  Ομάδα ¡H.lV.S!

Επικοινωνία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog