Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 37χρονος πατέρας του βρέφους

Ελεύ­θε­ρος με τον περιο­ρι­σμό της απα­γό­ρευ­σης εξό­δου από τη χώρα αφέ­θη­κε μετά την απο­λο­γία του ο 37χρονος πατέ­ρας του μόλις 5,5 μηνών βρέ­φους που βρή­κε τρα­γι­κό θάνα­το όταν το ξέχα­σε στο αυτο­κί­νη­το του, στην Άρτα.

Ο πατέ­ρας του 5,5 μηνών βρέ­φους προ­σήλ­θε συνο­δεία αστυ­νο­μι­κών στο ανα­κρι­τι­κό γραφείο.

«Η δίω­ξη που αρχι­κά του ασκή­θη­κε ήταν ορθή με τα στοι­χεία που είχαν ανα­κρί­τρια και εισαγ­γε­λέ­ας. Ελπί­ζω ότι η κατη­γο­ρία θα μετα­βλη­θεί σε ανθρω­πο­κτο­νία από αμέ­λεια» σχο­λί­α­σε ο δικη­γό­ρος του 37χρονου μετά την από­φα­ση να μην προ­φυ­λα­κι­στεί ο πελά­της του.

Όπως είπε για τον 37χρονο «ο άνθρω­πος έχα­σε την επί­γνω­ση της υπάρ­ξε­ως του παι­διού του. Εεπει­δή ήταν ιδιαί­τε­ρα κου­ρα­σμέ­νος από τους πονούς του μωρού που έβγα­ζε τα δόντια και είχε κολι­κούς, η γυναί­κα του είχε ατύ­χη­μα και φοβό­ταν να πάει το παι­δί στον παι­δι­κό και έτσι το πήγε αυτός. Στα­μά­τη­σε να παρει έναν καφέ με το παι­δί στο πίσω κάθι­σμα. Εκεί­νη την ώρα στα­μά­τη­σε το μυα­λό του, πήγε στη Λευ­κά­δα εκτέ­λε­σε το έργο του, όταν πήγε η γυναί­κα του να πάρει το παι­δί, αντι­λή­φθη­κε ότι δεν είχε αφή­σει το παι­δί. Έτρε­ξαν και οι δύο εκεί και κατα­λα­βαί­νε­τε ότι κανείς δεν θα ήθε­λε να είναι κανείς στη θέση αυτή».

Σύμ­φω­να με τον ίδιο «η γυναί­κα του 37χρονου είναι στο πλευ­ρό του, συνα­ντή­θη­καν με την υπο­στή­ρι­ξη του νοσοκομείου».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο