Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αθέμιτη παραπληροφόρηση η χρήση της ιδιότητας του καθηγητή της Σχολής από τον επικεφαλής του κόμματος Κασιδιάρη

Αθέ­μι­τη παρα­πλη­ρο­φό­ρη­ση χαρα­κτη­ρί­ζει ο Σύλ­λο­γος του Διδα­κτι­κού και Ερευ­νη­τι­κού Προ­σω­πι­κού της Στρα­τιω­τι­κής Σχο­λής Ευελ­πί­δων την χρή­ση της ιδιό­τη­τας του Καθη­γη­τή της Στρα­τιω­τι­κής Σχο­λής Ευελ­πί­δων, από τον από­στρα­το Ταξί­αρ­χο Δ. Χατζη­ι­λιά­δη που τέθη­κε επι­κε­φα­λής του κόμ­μα­τος του νεο­να­ζί Κασιδιάρη.

Συγκε­κρι­μέ­να με ανα­κοί­νω­σή του ο Σύλ­λο­γος ανα­φέ­ρει μετα­ξύ άλλων ότι «ο Ταξί­αρ­χος ε.α. κ. Δημή­τριος Χατζη­λιά­δης ουδέ­πο­τε υπήρ­ξε Καθη­γη­τής, μέλος ΔΕΠ, της Στρα­τιω­τι­κής Σχο­λής Ευελ­πί­δων (ΣΣΕ), ούτε ποτέ καν υπο­ψή­φιος για κατά­λη­ψη θέσης ΔΕΠ. Συνε­πώς δεν είναι ορθό ότι είναι ή ήταν Καθη­γη­τής της Στρα­τιω­τι­κής Σχο­λής Ευελπίδων.

Ο Ταξί­αρ­χος ε.α. κ. Δημή­τριος Χατζη­λιά­δης είναι πρώ­ην συμ­βα­σιού­χος Διδά­σκων της ΣΣΕ, καθώς δίδα­ξε κατά τα ακα­δη­μαϊ­κά έτη 2008–2012 και 2015–2016 το μάθη­μα “Στρα­τιω­τι­κή Γεω­γρα­φία”, και με βάση την νομο­θε­σία η ιδιό­τη­τα αυτή δεν επι­τρέ­πει τη χρή­ση του τίτλου του Καθηγητή.

Επο­μέ­νως οτι­δή­πο­τε δια­φο­ρε­τι­κό, όσον αφο­ρά τον τίτλο, συνι­στά αθέ­μι­τη παραπληροφόρηση».

 

Αρθού­ρος Ρεμπώ Επα­να­στά­της και μπο­έμ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο