Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αθλιότητες του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Την άνευ προη­γου­μέ­νου, χυδαία αντι­κομ­μου­νι­στι­κή επί­θε­ση του προ­έ­δρου του Δημο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Σερ­βί­ων, Νίκου Μπου­κου­βά­λα, σχο­λιά­ζει σε ανα­κοί­νω­σή της η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Σερβίων.

Κατά τη διάρ­κεια της αντι­πα­ρά­θε­σης που ξετυ­λί­χθη­κε στο Δημο­τι­κό Συμ­βού­λιο Σερ­βί­ων στη δια­δι­κα­σία δια­μόρ­φω­σης ενός ψηφί­σμα­τος για τη δήθεν αλλη­λεγ­γύη στον ουκρα­νι­κό λαό, ο πρό­ε­δρος του Δημο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου στρά­φη­κε κατά του επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», Νίκου Γεωργακόπουλου.

«Και τι δεν ξέθα­ψε από το “σκο­νι­σμέ­νο” ράφι του αντι­κομ­μου­νι­σμού της αστι­κής προ­πα­γάν­δας», ανα­φέ­ρει η ανα­κοί­νω­ση και προ­σθέ­τει: «Σχό­λια που θα ζήλευαν μέχρι και τα αστι­κά επι­τε­λεία του ΝΑΤΟ και του Πού­τιν. Τι δεν είπε… Για “τον ουκρα­νι­κό λιμό», τη “Μαύ­ρη βίβλο του κομ­μου­νι­σμού”, το “πρα­ξι­κό­πη­μα των μπολ­σε­βί­κων το 1917”. Θα χρεια­ζό­μα­σταν σελί­δες για να απα­ντή­σου­με στις αθλιό­τη­τες του κ. Μπουκουβάλα».

Οπως σχο­λιά­ζει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», το γεγο­νός ότι ο ελλη­νι­κός λαός «δεν τρώ­ει το “κου­τό­χορ­το” της ΝΑΤΟι­κής προ­πα­γάν­δας» προ­κα­λεί εκνευ­ρι­σμούς στους «παπα­γά­λους της ΝΑΤΟι­κής προ­πα­γάν­δας» τόσο σε κεντρι­κό όσο και σε τοπι­κό επίπεδο.

«Οι κομ­μου­νι­στές συνε­χί­ζου­με και δίνου­με τη μάχη ώστε η απερ­γία στις 6 Απρί­λη να γίνει μια τερά­στια λαϊ­κή αντι­πο­λε­μι­κή δια­δή­λω­ση, ενά­ντια στην ακρί­βεια και τη φτώ­χεια, που θα κατα­δι­κά­ζει τον πόλε­μο και την εμπλο­κή της χώρας μας στα ιμπε­ρια­λι­στι­κά σχέ­δια των ΗΠΑ — ΝΑΤΟ — ΕΕ και Ρωσί­ας», κατα­λή­γει η ανακοίνωση.

Ριζο­σπά­στης.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο