Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα για αποτελεσματικότερη στήριξη του εφαλαίου

Τις «λει­τουρ­γι­κές διορ­θώ­σεις» στο κυβερ­νη­τι­κό σχή­μα, για την καλύ­τε­ρη στή­ρι­ξη του κεφα­λαί­ου στα νέα δεδο­μέ­να, παρου­σί­α­σε ο κυβερ­νη­τι­κό εκπρό­σω­πος Στ. Πέτσας.

Ειδι­κό­τε­ρα, ο πρω­θυ­πουρ­γός αποφάσισε:

- Την ανα­βάθ­μι­ση του Υφυ­πουρ­γού Οικο­νο­μι­κών κ. Θεό­δω­ρου Σκυ­λα­κά­κη, σε Ανα­πλη­ρω­τή Υπουρ­γό Οικο­νο­μι­κών, αρμό­διο για τη Δημο­σιο­νο­μι­κή Πολιτική.

- Την ανα­βάθ­μι­ση του Υφυ­πουρ­γού Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων κ. Νίκου Παπα­θα­νά­ση, σε Ανα­πλη­ρω­τή Υπουρ­γό Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων, αρμό­διο για τις Ιδιω­τι­κές Επεν­δύ­σεις και τις Συμπρά­ξεις του Δημό­σιου και Ιδιω­τι­κού Τομέα.

- Την τοπο­θέ­τη­ση του κ. Πανα­γιώ­τη Τσα­κλό­γου στη θέση του Υφυ­πουρ­γού Εργα­σί­ας και Κοι­νω­νι­κών Υπο­θέ­σε­ων, αρμό­διου για τα θέμα­τα Κοι­νω­νι­κής Ασφάλισης.

- Την τοπο­θέ­τη­ση της κας Ζωής Ράπτη, βου­λευ­τή Β1 Βόρειου Τομέα Αθη­νών, σε θέση Υφυ­πουρ­γού Υγεί­ας, αρμό­διας για θέμα­τα Ψυχι­κής Υγείας.

- Την τοπο­θέ­τη­ση του κ. Νικό­λα­ου Ταγα­ρά, βου­λευ­τή Κοριν­θί­ας, στη θέση του Υφυ­πουρ­γού Περι­βάλ­λο­ντος και Ενέρ­γειας, αρμό­διου για θέμα­τα Προ­στα­σί­ας του Περιβάλλοντος.

Η ορκω­μο­σία είναι αύριο στη 1 το μεσημέρι.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο