Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τον διορισμό από το Δικαστήριο προσωρινής διοίκησης στη ΓΣΕΕ

Σε ανα­κοί­νω­σή του το ΠΑΜΕ για τον διο­ρι­σμό από το δικα­στή­ριο προ­σω­ρι­νής διοί­κη­σης στη ΓΣΕΕ σημειώνει:

«Η ηγε­τι­κή ομά­δα της ΓΣΕΕ με δελ­τίο Τύπου παρα­πλη­ρο­φο­ρεί και δια­στρε­βλώ­νει ακό­μη και τη δικα­στι­κή από­φα­ση για διο­ρι­σμό διοί­κη­σης στη ΓΣΕΕ. Παρα­λεί­πει για παρά­δειγ­μα να ανα­φέ­ρει ότι το Δικα­στή­ριο απέρ­ρι­ψε το βασι­κό αίτη­μά τους για απο­κλει­σμό των στε­λε­χών της ΔΑΣ –εκλεγ­μέ­νων συν­δι­κα­λι­στών από Εργα­τι­κά Κέντρα και Ομο­σπον­δί­ες που συσπει­ρώ­νο­νται στο ΠΑΜΕ- από τη διοί­κη­ση της ΓΣΕΕ.

Απο­κρύ­πτει λοι­πόν η ηγε­τι­κή ομά­δα της ΓΣΕΕ ότι απέ­τυ­χε για ακό­μη μία φορά η προ­σπά­θειά τους, αφού η από­φα­ση και αυτού του Δικα­στη­ρί­ου απορ­ρί­πτει το κύριο αίτη­μά τους, που ήταν να απο­κλει­στούν από τη διοί­κη­ση της ΓΣΕΕ οι εκπρό­σω­ποι των συν­δι­κα­λι­στι­κών οργα­νώ­σε­ων που συσπει­ρώ­νο­νται στο ΠΑΜΕ, με τον ισχυ­ρι­σμό –για την υπε­ρά­σπι­ση του οποί­ου πάλε­ψαν λυσ­σα­λέα στο Δικα­στή­ριο- ότι είναι τρα­μπού­κοι, μέλη εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης κλπ.

Παρ’ όλα αυτά, ο διο­ρι­σμός στην προ­σω­ρι­νή διοί­κη­ση της ΓΣΕΕ της συν­δι­κα­λι­στι­κής μαφί­ας καθώς και εργο­δο­τών ως εκπρο­σώ­πων των εργα­ζο­μέ­νων εγγυά­ται την εκ νέου προ­σπά­θειά τους για ένα νέο νόθο Συνέδριο.

Δεν απο­δε­χό­μα­στε να διο­ρί­ζουν και να βαφτί­ζουν καρα­μπι­νά­τους εργο­δό­τες εκπρο­σώ­πους των εργαζομένων.

Τίπο­τα όμως δεν τελείωσε.

Δεν θα τους αφή­σου­με σε χλω­ρό κλαρί.

Κανείς δεν μπο­ρεί να απαλ­λά­ξει την ηγε­τι­κή ομά­δα των εργα­το­πα­τέ­ρων στη ΓΣΕΕ από τη βαθιά απα­ξί­ω­ση των εργαζομένων.

Το πιο ηχη­ρό μήνυ­μα το πήραν από τα Συν­δι­κά­τα που απήρ­γη­σαν παρά τη λυσ­σα­λέα προ­σπά­θειά τους να περά­σει χωρίς αντι­δρά­σεις το πολυ­νο­μο­σχέ­διο της κυβέρνησης.

Καλού­με τα Εργα­τι­κά Κέντρα, τις Ομο­σπον­δί­ες, τα Συν­δι­κά­τα να συνε­χί­σου­με τον αγώ­να για Συν­δι­κά­τα εργα­τών και όχι των εργοδοτών».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο