Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Τύπου για τις εξελίξεις στο Mega

Το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ καλεί τους εργα­ζό­με­νους του «MEGA» να παλέ­ψουν ανυ­πο­χώ­ρη­τα για την εξό­φλη­ση όλων των δεδου­λευ­μέ­νων τους, για τη δια­σφά­λι­ση όλων των εργα­σια­κών δικαιω­μά­των τους. Υπεύ­θυ­νοι για την κατά­στα­ση που έχει δια­μορ­φω­θεί, για το νέο χτύ­πη­μα που δέχο­νται οι εργα­ζό­με­νοι του σταθ­μού, με την από­φα­ση του ΕΣΡ, είναι η κυβέρ­νη­ση, οι μεγα­λο­μέ­το­χοι του κανα­λιού, όπως και οι πλειο­ψη­φί­ες των ενώ­σε­ων που εδώ και τόσους μήνες αρνού­νται να πάρουν στοι­χειώ­δη μέτρα οργά­νω­σης της πάλης, της διεκ­δί­κη­σης και της αλληλεγγύης.

Καλού­με όλους τους εργα­ζό­με­νους να εκφρά­σουν την αγω­νι­στι­κή τους στή­ρι­ξη στους συνα­δέλ­φους του «MEGA», για να πλη­ρω­θούν οι οφει­λό­με­νοι μισθοί, οι εισφο­ρές στα ασφα­λι­στι­κά ταμεία, να εξα­σφα­λι­στούν όλα τους τα δικαιώματα.

Με τις διεκ­δι­κή­σεις αυτές, το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ καλεί τους εργα­ζό­με­νους της ΕΡΤ και των ιδιω­τι­κών τηλε­ο­πτι­κών σταθ­μών να συμ­με­τά­σχουν μαζι­κά στην 4ωρη στά­ση εργα­σί­ας την Τετάρ­τη 14 Μάρτη.

ΚΚΕ: Θύμα­τα των επι­χει­ρη­μα­τι­κών αντα­γω­νι­σμών οι 420 εργα­ζό­με­νοι του “Mega”

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο