Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση γα τη… βίλα Τσίπρα

Ένα ακί­νη­το στο Σού­νιο είναι τα τελευ­ταία 24ωρα στο επί­κε­ντρο της αντι­πα­ρά­θε­σης της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μετά από δημο­σιεύ­μα­τα για το εξο­χι­κό και το μισθω­τή­ριο του σε μια περί­ο­δο που ο λαός βρί­σκε­ται στο έλε­ος της πανδημίας.

Ο Αλέ­ξης Τσί­πρας σε ανάρ­τη­ση του στο «facebook έκα­νε λόγο για λάσπη και συκο­φα­ντία και δημο­σιο­ποί­η­σε μισθω­τή­ριο ακι­νή­του, ενώ γνω­στο­ποί­η­σε την πρό­θε­ση του να προ­σφύ­γει στη Δικαιο­σύ­νη, αν δεν υπάρ­ξει απο­κα­τά­στα­ση της αλήθειας.

Στην ανάρ­τη­ση του ο πρό­ε­δρος του ΣΥΡΙΖΑ ανα­φέ­ρει μετα­ξύ άλλων πως «τον Ιού­νιο του τρέ­χο­ντος έτους υπέ­γρα­ψα τετρα­ε­τές μισθω­τή­ριο συμ­φω­νη­τι­κό εξο­χι­κής κατοι­κί­ας 71 τ.μ. στη περιο­χή της Λαυ­ρε­ω­τι­κής, με αντί­στοι­χο εμβα­δό υπό­γειου και με μίσθω­μα 500 ευρώ μηνιαί­ως για τα πρώ­τα τρία χρό­νια και 900 ευρώ μηνιαί­ως για τον τέταρ­το χρό­νο». Κάλε­σε τον Κυριά­κο Μητσο­τά­κη να δημο­σιο­ποι­ή­σει κι αυτός «τα μισθω­τή­ρια συμ­βό­λαια που τον αφορούν».

Η ΝΔ σε ανα­κοί­νω­ση ανα­φέ­ρει ότι «αυτές κι αν είναι ευκαι­ρί­ες» και προ­σθέ­τει πως ο Αλ. Τσί­πρας «μας λέει λοι­πόν ότι νοι­κιά­ζει ένα σπί­τι 142 τετρα­γω­νι­κών, σε μια από τις πιο ακρι­βές περιο­χές της Αττι­κής, σε οικό­πε­δο ενός στρέμ­μα­τος, μπρο­στά στη θάλασ­σα με 500 ευρώ τον μήνα!», ενώ ισχυ­ρί­ζε­ται πως «αυτά τα παρα­μύ­θια δεν τα πιστεύ­ουν ούτε οι πιο φανα­τι­κοί οπα­δοί του ΣΥΡΙΖΑ».

Απ΄την πλευ­ρά του ΣΥΡΙΖΑ, στε­λέ­χη και δια­δι­κτυα­κά τρολ αντα­πα­ντούν με τα ακί­νη­τα της οικο­γέ­νειας Μητσοτάκη.

Πάνε καλά αυτοί οι Σουηδοί;

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο