Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αποχωρήσεις υποψηφίων βουλευτών από την «Πλεύση Ελευθερίας» με σοβαρές αιχμές προς τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Δύο απο­χω­ρή­σεις υπο­ψη­φί­ων βου­λευ­τών της «Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας» γνω­στο­ποι­ή­θη­καν σήμε­ρα μέσω αναρ­τή­σε­ων στα social media, με τις υπο­ψή­φιες να αφή­νουν σοβα­ρές αιχ­μές για την επι­κε­φα­λής του κόμ­μα­τος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο λόγος για τη Μαρ­γα­ρί­τα Καζά­κου και την Όλγα Δάλ­λα, οι οποί­ες έκα­ναν γνω­στό ότι η Ζ. Κων­στα­ντο­πού­λου τις μετα­κί­νη­σε σε μη εκλό­γι­μες θέσεις στις λίστες στις εκλο­γι­κές περι­φέ­ρειες της Β’ Πει­ραιά και του Β3 Νότιου Τομέα Αθη­νών, παρά το γεγο­νός ότι στις 21η Μάη συγκέ­ντρω­σαν τους περισ­σό­τε­ρους σταυ­ρούς στις περι­φέ­ρειές τους Όπως κατήγ­γει­λαν, η επι­κε­φα­λής της «Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας» το έκα­νε αυτό για να τοπο­θε­τή­σει «ημέ­τε­ρους» στις εκλό­γι­μες θέσεις.

«Ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ. Η Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου απο­φά­σι­σε και διέ­τα­ξε να πετα­χτεί η ψήφος σας στα σκου­πί­δια προ­κει­μέ­νου να διο­ρί­σει τους ημέ­τε­ρους. Παίρ­νω λοι­πόν την ευθύ­νη που μου ανα­λο­γεί. Απο­χω­ρώ από αυτό το έκτρω­μα που έχει το θρά­σος να αυτο­α­πο­κα­λεί­ται κίνη­μα», ανέ­φε­ρε μετα­ξύ άλλων η Όλ. Δάλ­λα. «Πριν αλέ­κτωρ λαλή­σει τρις…ήρθε η προ­δο­σία. Πριν μπει στη Βου­λή, άρχι­σε τις εκκα­θα­ρί­σεις. Τέλος λοι­πόν στην πολι­τι­κή μου “καριέ­ρα”», πρόσθεσε.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο