Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Από 1η Μαρτίου αρχίζει να εκπέμπει το web radio του ΠΑΜΕ!

Την 1η Μαρ­τί­ου η φωνή των σωμα­τεί­ων, των Ομο­σπον­διών και των Εργα­τι­κών Κέντρων που συσπει­ρώ­νο­νται στο ΠΑΜΕ, θα βρί­σκει καθη­με­ρι­νά έκφρα­ση μέσα από τη συχνό­τη­τα του web radio.

Το εργα­τι­κό ραδιό­φω­νο απο­κτά­ει ”σάρ­κα και οστά” με νέο πρό­γραμ­μα, με εκπο­μπές συν­δι­κά­των αλλά και θεμα­τι­κές, πολι­τι­στι­κές, ενη­με­ρω­τι­κές εκπο­μπές, με αντα­πο­κρί­σεις και συνε­ντεύ­ξεις απ’ όλη την Ελλά­δα και το εξωτερικό.

Με οδη­γό την εμπει­ρία που απο­κτή­θη­κε από την πρώ­τη προ­σπά­θεια, το web radio του ΠΑΜΕ έρχε­ται για να μείνει!

Εργα­το­ϋ­πάλ­λη­λοι, άνερ­γοι, νέες και νέοι, θα μπο­ρούν να ενη­με­ρώ­νουν μέσα από τις εκπο­μπές του web radio, για τις εξε­λί­ξεις στους χώρους δου­λειάς και τις κινη­το­ποι­ή­σεις σε μια σει­ρά κλά­δους, να ανα­δει­κνύ­ουν τις δρα­στη­ριό­τη­τες τους, να συζη­τούν για τις εξε­λί­ξεις, για κάθε μικρό και μεγά­λο γεγο­νός που προκύπτει.

Καλού­με τα ΔΣ των σωμα­τεί­ων σε κάθε κλά­δο και πόλη, να συμ­βά­λουν στη νέα προ­σπά­θεια, να προ­πα­γαν­δί­σουν σε όλους τους κλά­δους, την έναρ­ξη του δια­δι­κτυα­κού ραδιο­φώ­νου ώστε η ταξι­κή φωνή να φτά­σει σε κάθε εργα­τι­κό σπί­τι, σε κάθε γει­το­νιά, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο