Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ας το κάνουμε όπως οι Πατρινοί, οι Καισαριανιώτες, οι Πετρουπολιώτες, οι Ικαριώτες, οι Χαϊδαριώτες. Μπορούμε

Τιμή και ευθύ­νη η συμ­με­το­χή στο ψηφο­δέλ­τιο της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης για το Δήμο Αθή­νας με επι­κε­φα­λής το Νίκο Σοφια­νό που ξέρει καλά τα προ­βλή­μα­τα της πόλης, έχει και ολο­κλη­ρω­μέ­νη απά­ντη­ση στην κατεύ­θυν­ση της υπε­ρά­σπι­σης δικαιω­μά­των, διεκ­δί­κη­σης λύσε­ων προς όφε­λος των ανθρώ­πων που δίνουν καθη­με­ρι­νά τη μάχη της επι­βί­ω­σης. Όλων αυτών που πλήτ­το­νται από τις αντι­λαϊ­κές πολι­τι­κές που απο­φα­σί­ζο­νται στην Ευρω­παϊ­κή Ένω­ση και εφαρ­μό­ζουν στη χώρα μας η κυβέρ­νη­ση με την τοπι­κή διοί­κη­ση, αρω­γός ο Νίκος Σοφια­νός και το κόμ­μα του, το ΚΚΕ.

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό για­τί είναι ο μονα­δι­κός που λέει ότι και ως δήμαρ­χος θα είναι αντι­πο­λί­τευ­ση και θα αντι­μά­χε­ται όλους αυτούς, με οδη­γό πάντα τις ανά­γκες του λαού.

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό και τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση για­τί τα δύσκο­λα χρό­νια των µνη­µο­νί­ων έδω­σε με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση και το κόμ­μα­του το ΚΚΕ, τη µάχη στο ∆ήµο και την Περι­φέ­ρεια στη­ρί­ζο­ντας λαϊ­κά αιτή­µα­τα, διεκ­δι­κώ­ντας µέτρα, πιέ­ζο­ντας για λύσεις — ανά­σες στη δύσκο­λη καθη­µε­ρι­νό­τη­τα του λαού µας. Η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση έφε­ρε για συζή­τη­ση στο δηµο­τι­κό και στο περι­φε­ρεια­κό συµβού­λιο δεκά­δες αιτή­µα­τα κατοί­κων, φορέ­ων, σωµα­τεί­ων κ.ά., κατα­φέρ­νο­ντας συχνά να απο­σπά­σει επι­µέ­ρους λύσεις.

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό και τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση για­τί όλα αυτά τα χρό­νια ήταν στις γει­το­νιές της Αθή­νας, στους χώρους δου­λειάς, στα σχο­λεία, σε όλες τις δοµές του ∆ήµου και τις υπη­ρε­σί­ες. Στή­ρι­ξε τους χιλιά­δες εργα­ζό­µε­νους του ∆ήµου, ανε­ξάρ­τη­τα από τις εργα­σια­κές τους σχέσεις.

4 3

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό και τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση για­τί φέρ­νουν σε πρώ­το πλά­νο τις ανά­γκες για πολι­τι­σμό, αθλη­τι­σμό, ψυχα­γω­γία, χωρίς να ανα­γκα­ζό­μα­στε να πλη­ρώ­σου­με γι’ αυτά. Είναι απαί­τη­ση των και­ρών η διεκ­δί­κη­ση κάθε ελεύ­θε­ρου χώρου που έχει απο­μεί­νει στην πόλη μας, έτσι ώστε να γίνει φιλι­κή στους πολί­τες της. Είναι απαί­τη­ση να στα­μα­τή­σει η υπο­βάθ­μι­ση των συνοι­κιών, των πάρ­κων και των παι­δι­κών χαρών που έχουν εγκα­τα­λει­φθεί από τις προη­γού­με­νες δημο­τι­κές αρχές και τελούν υπό καθε­στώς κατά­λη­ψης από δήθεν αλληλέγγυους-κερδοσκόπους.

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό και τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση για­τί είναι οι μόνοι που αρνού­νται να υπη­ρε­τή­σουν πολι­τι­κές και πρα­κτι­κές που πλήτ­τουν βάναυ­σα όλους μας

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό και τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση για­τί οι κομ­μου­νι­στές είναι οι μόνοι που μπο­ρούν να αντι­με­τω­πί­σουν απο­τε­λε­σμα­τι­κά την εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση Χρυ­σή Αυγή.

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό και τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση για­τί εμπνέ­ο­μαι από τους κομ­μου­νι­στές δημάρ­χους σε Πάτρα, Ικα­ρία, Και­σα­ρια­νή, Χαϊ­δά­ρι, Πετρού­πο­λη. Έδει­ξαν όλοι τους τι μπο­ρούν να πετύ­χουν για να ανα­κου­φί­σουν τη λαϊ­κή οικο­γέ­νεια, να υπε­ρα­σπι­στούν τα δικαιώ­μα­τα της. Κυρί­ως έδει­ξαν τι μπο­ρεί να πετύ­χει ο λαός αν αυτός έχει την εξουσία.

Συστρα­τεύ­ο­μαι με το Νίκο Σοφια­νό και σας καλώ να κάνου­με τη δια­φο­ρά στη­ρί­ζο­ντας τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, για­τί έτσι στη­ρί­ζου­με τις ανά­γκες μας και υπε­ρα­σπί­ζου­με τη ζωή μας

Ας το κάνου­με οι Αθη­ναί­οι, όπως οι Πατρι­νοί, οι Και­σα­ρια­νιώ­τες,  οι Πετρου­πο­λιώ­τες, οι Ικα­ριώ­τες, οι Χαϊ­δα­ριώ­τες. Μπο­ρού­με. Το χρω­στά­με στον εαυ­τό μας και στα παι­διά μας. Ακό­μη και αν δεν εκλε­γεί δήμαρ­χος, θα είναι δυνα­τό­τε­ρη η φωνή μας, απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τε­ρη η αντί­στα­σή μας με δυνα­τή Λαϊ­κή Συσπείρωση.

Δημη­τρα Διαμαντοπούλου
Υπο­ψή­φια Δημο­τι­κή Σύμ­βου­λος με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση στο Δήμο Αθήνας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο