Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΑΣΓΜΕ για τις Πανελλαδικές εξετάσεις: «Σημασία έχει να τολμάς, να προχωράς, να παλεύεις για να κάνεις πράξη τα όνειρά σου»

«Είμα­στε μαζί με όλους τους μαθη­τές, να τους βλέ­που­με να μεγα­λώ­νουν, να κάνουν  όνει­ρα, να έχουν φιλο­δο­ξί­ες… Γι αυτό κι εμείς οι γονείς σας, αγω­νι­ζό­μα­στε μέσα από τους Συλ­λό­γους Γονέ­ων για ένα σχο­λείο που θα καλύ­πτει τις σύγ­χρο­νες μορ­φω­τι­κές σας ανά­γκες» σημειώ­νει η Ανώ­τα­τη Συνο­μο­σπον­δία Μαθη­τών Γονέ­ων Ελλά­δας (ΑΣΓΜΕ) σε ανα­κοί­νω­σή της προς τους μαθη­τές για τις πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις που θα ξεκι­νή­σουν την επό­με­νη εβδομάδα.

Η ανα­κοί­νω­ση της ΑΣΓΜΕ συνεχίζει:

«Είμα­στε μαζί σας στην προ­σπά­θεια που κάνε­τε, κόντρα στις δυσκο­λί­ες και στα εμπό­δια που σας βάζουν…

Είμα­στε μαζί σας σε αυτήν τη μάχη, που δεν είναι ούτε η τελευ­ταία ούτε η πιο σημα­ντι­κή. Για­τί ο δρό­μος της ζωής δεν εξαρ­τά­ται μόνο από την επι­τυ­χία ή μία πιθα­νή απο­τυ­χία στις πανελ­λα­δι­κές εξετάσεις.

Κρα­τή­στε για πάντα στο μυα­λό σας ότι σημα­σία έχει να τολ­μάς, να προ­χω­ράς, να παλεύ­εις για να κάνεις πρά­ξη τα όνει­ρά σου.

Με εφό­δια την ανθρω­πιά, την αλλη­λεγ­γύη, τη συλ­λο­γι­κό­τη­τα και τον αγώ­να μπο­ρεί­τε να πραγ­μα­το­ποι­ή­σε­τε τα όνει­ρά σας για μια καλύ­τε­ρη ζωή!

Ευχό­μα­στε να προ­σέλ­θε­τε στις πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις με αισιο­δο­ξία, δύνα­μη και μεγα­λύ­τε­ρη αποφασιστικότητα.

Κάθε μάχη θέλει καθα­ρό μυα­λό, επι­μο­νή, υπο­μο­νή και ψηλά το κεφάλι.

Καλή επι­τυ­χία παι­διά μας!!!».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο