Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε συμπληρωματική απολογία για διαρροή «ροζ» βίντεο

Σε συμπλη­ρω­μα­τι­κή απο­λο­γία κλή­θη­κε από τον ανα­κρι­τή Θεσ­σα­λο­νί­κης ο πρώ­ην τηλε­πα­ρου­σια­στής Στά­θης Πανα­γιω­τό­που­λος για την εμπλο­κή του σε υπο­θέ­σεις δημο­σιο­ποί­η­σης, μέσω δια­δι­κτύ­ου, υλι­κού με προ­σω­πι­κές στιγ­μές πρώ­ην ερω­τι­κών του συντρόφων.

Η κλή­ση του σε απο­λο­γία αφο­ρά τη μία από τις δύο περι­πτώ­σεις για τις οποί­ες είχε συλ­λη­φθεί τις παρα­μο­νές των Χρι­στου­γέν­νων του 2021, όταν του απαγ­γέλ­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος. Για την άλλη παρα­πέμ­φθη­κε να δικα­στεί με βού­λευ­μα στο Τρι­με­λές Εφε­τείο Κακουρ­γη­μά­των Θεσσαλονίκης.

Καθώς προ­έ­κυ­ψαν από την έρευ­να νέα στοι­χεία που αφο­ρούν στη διαρ­ροή ενός ακό­μη «ροζ» βίντεο, το οποίο εντο­πί­στη­κε από την παθού­σα σε πορ­νο­γρα­φι­κή ιστο­σε­λί­δα (και για το οποίο υπο­βλή­θη­κε νέα μήνυ­ση), ο ανα­κρι­τής τον κάλε­σε εκ νέου να δώσει εξη­γή­σεις. Ο κατη­γο­ρού­με­νος φέρε­ται να αρνή­θη­κε ότι το ανήρ­τη­σε εκεί­νος, δηλώ­νο­ντας άγνοια για τον τρό­πο που διέρρευσε.

Μόλις κλεί­σει κι αυτός ο φάκε­λος (για τον οποίο η δικο­γρα­φία περι­λαμ­βά­νει και 20 φωτο­γρα­φί­ες προ­σω­πι­κού χαρα­κτή­ρα της παθού­σας), θα εισα­χθεί στο αρμό­διο Δικα­στι­κό Συμ­βού­λιο για να απο­φαν­θεί για την παρα­πο­μπή του σε δίκη.

Να σημειω­θεί ότι ο 59χρονος, ο οποί­ος είναι ελεύ­θε­ρος με περιο­ρι­στι­κούς όρους, είχε κατα­δι­κα­σθεί από το Πλημ­με­λειο­δι­κείο Θεσ­σα­λο­νί­κης για ανά­λο­γη διαρ­ροή «ροζ» βίντεο (στην πρώ­τη από τις συνο­λι­κά τρεις υπο­θέ­σεις που πήραν το δρό­μο της Δικαιο­σύ­νης) και είχε κατα­δι­κα­σθεί σε φυλά­κι­ση 5 ετών. Κατά της από­φα­σης όμως ασκή­θη­κε έφε­ση από εισαγ­γε­λέα, με το σκε­πτι­κό ότι η υπό­θε­ση θα έπρε­πε να ανα­βαθ­μι­στεί σε κακούρ­γη­μα και άρα να παρα­πεμ­φθεί σε ανώ­τε­ρο δικα­στή­ριο, όπως κι έγινε.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο