Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βόλος: Συνελήφθη 28χρονος σύζυγος για (απίστευτη) ενδοοικογενειακή βία — Κρατούσε τη γυναίκα και το κοριτσάκι φυλακισμένες

Απί­στευ­τη κακο­με­τα­χεί­ρι­ση και βία ασκού­σε ένας 28χρονος Αλβα­νός προς την 22χρονη σύζυ­γό του και το μωρά­κι τους,μέχρι που επε­νέ­βη­σαν γεί­το­νες και ενη­με­ρώ­θη­κε η Αστυ­νο­μία για το τι συνέ­βαι­νε σε ένα μικρό σπί­τι σε περι­φε­ρεια­κή συνοι­κία του Βόλου.

Σύμ­φω­να με τη δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­στη­κε, το πρω­το­φα­νές περι­στα­τι­κό για τη γυναί­κα και το 2,5 ετών κορι­τσά­κι της ξεκί­νη­σε όταν ο 28χρονος τους έφε­ρε από την Αλβα­νία και δεν τους επέ­τρε­πε να βγούν από το σπί­τι, ενώ καθη­με­ρι­νά κτύ­πα­γε τη συζυ­γό του, η οποία ζού­σε εφιαλ­τι­κές στιγ­μές κλει­σμέ­νη μέσα σε τέσ­σε­ρις τοίχους.

Το δρά­μα για τη μητέ­ρα και το παι­δί τελεί­ω­σε χθες τα ξημε­ρώ­μα­τα όταν από τις φωνές της γυναί­κας εξαι­τί­ας των κτυ­πη­μά­των που δεχό­ταν από τον 28χρονο σύζυ­γό της, γεί­το­νες παρε­νέ­βη­σαν και κάλε­σαν την Αστυνομία.

Όταν έφθα­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί, ο 28χρονος προ­σπά­θη­σε να δια­φύ­γει αλλά δεν τα κατά­φε­ρε, ενώ βρή­καν έντρο­μη και μέσα στα αίμα­τα τη γυναί­κα ‚να κρα­τά αγκα­λιά το παι­δί της σε μία γωνιά του σπιτιού.

Αμέ­σως κλή­θη­κε ασθε­νο­φό­ρο και η γυναί­κα με το παι­δί μετα­φέρ­θη­καν στο “Αχιλ­λο­πού­λειο” Νοσοκομείο.

Σε βάρος του 28χρονου ασκή­θη­κε δίω­ξη για ενδο­οι­κο­γε­νεια­κή βία, παρα­τε­τα­μέ­νη απο­μό­νω­ση και σωμα­τι­κή βλά­βη σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος. Ο κατη­γο­ρού­με­νος οδη­γή­θη­κε στον ανα­κρι­τή όπου ζήτη­σε προ­θε­σμία για να απο­λο­γη­θεί την προ­σε­χή Τρί­τη και παρα­μέ­νει κρατούμενος.

 

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο