Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γαλλία: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές του Παρισιού υπό τον φόβο νέων διαδηλώσεων

Οι αρχές σε περιο­χές του Παρι­σιού ανα­κοί­νω­σαν σήμε­ρα την επι­βο­λή απα­γό­ρευ­ση κυκλο­φο­ρί­ας, υπό τον φόβο νέων δια­δη­λώ­σε­ων για την δολο­φο­νία ενός 17χρονου νεα­ρού από αστυ­νο­μι­κά πυρά.

Συγκε­κρι­μέ­να, οι αρχές της Κλα­μάρ, προ­ά­στιο που βρί­σκε­ται στα νοτιο­δυ­τι­κά του Παρι­σιού ανα­κοί­νω­σαν ότι δεν θα επι­τρέ­πε­ται η κυκλο­φο­ρία από τις 21:00 σήμε­ρα το βρά­δυ έως τις 06:00 το πρωί της Δευ­τέ­ρας 3 Ιου­λί­ου. «Η Κλα­μάρ είναι μια ασφα­λής και ήσυ­χη πόλη και είμα­στε απο­φα­σι­σμέ­νοι να τη δια­τη­ρή­σου­με έτσι», ανα­φέ­ρει ένα μήνυ­μα στον ιστό­το­πο της πόλης.

ΓΑΛΛΙΑ: Τερά­στια δια­δή­λω­ση στη Ναντέρ για τη δολο­φο­νία του 17χρονου

Νωρί­τε­ρα αρχές στο Παρί­σι ανα­κοί­νω­σαν ότι τα λεω­φο­ρεία και τα σιδη­ρο­δρο­μι­κά δρο­μο­λό­για θα στα­μα­τή­σουν στις 21:00, ανέ­φε­ραν, σε μια από­φα­ση που θα προ­κα­λέ­σει την ταλαι­πω­ρία χιλιά­δων επιβατών.

Η πόλη της Λιλ θα ακο­λου­θή­σει το Παρί­σι στην ανα­στο­λή ορι­σμέ­νων δημό­σιων συγκοι­νω­νιών από­ψε. Τραμ και λεω­φο­ρεία θα στα­μα­τή­σουν να λει­τουρ­γούν από τις 20:00, σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση των αρχών της Λιλ.

Πηγή 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο