Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Για απάτη κατηγορεί ο Γιώργος Θεοδωράκης, τον παρουσιαζόμενο ως γιο του Μίκη, Νίκο

Στην όλη συζή­τη­ση των τελευ­ταί­ων ημε­ρών για την ταφή του Μίκη, προ­στέ­θη­κε σήμε­ρα ανάρ­τη­ση του γιου του Μίκη Θεο­δω­ρά­κη που ανα­φέ­ρε­ται ‑σύμ­φω­να με όσα μέχρι σήμε­ρα ξέρα­με- σε παι­δί του Μίκη Θεο­δω­ρά­κη καρ­πό σχέ­σης εκτός γάμου.

Γρά­φει ο Γιώρ­γος Θεο­δω­ρά­κης σε ανάρ­τη­σή του στο facebook:

Αγα­πη­τοί φίλοι εδώ έχου­με να κάνου­με για την απά­τη του αιώνα.

Ο Νίκος Θεο­δω­ρα­κης δεν είναι γιος του Μικη .Τον πατέ­ρα του τον λένε Κου­ρη .Άρα τον λένε Νίκο Κου­ρη κι όχι Νίκο Θεο­δω­ρα­κη .Και δεν έχει καμία σχέ­ση με την οικο­γέ­νεια μας και ολό­κλη­ρο το σοϊ μας.

Θα παρα­κα­λού­σα πολύ να τον Αγνο­ή­σε­τε και οι δημο­σιο­γρά­φοι να μη του παίρ­νουν συνεντεύξεις .

Εκτός κι αν θέλει να ξεφτι­λί­ζε­ται μόνος του.

Ο Νίκος (Θεο­δω­ρά­κης) στον οποίο ανα­φέ­ρε­ται ο Γιώρ­γος πράγ­μα­τι φέρει το επί­θε­το του ανθρώ­που που τον μεγά­λω­σε νυμ­φευό­με­νος τη μητέ­ρα του. Ο Νίκος (Θεο­δω­ρά­κης) ‑εδώ και χρό­νια- εμφα­νί­ζε­ται σε εκδη­λώ­σεις με το όνο­μα Θεο­δω­ρά­κης, συμ­με­τέ­χει σε εκδη­λώ­σεις με αυτό το όνο­μα, δημιούρ­γη­σε το RadioMikis.gr με σκο­πό την προ­βο­λή του έργου του Μίκη. Ο ίδιος ο Μίκης χαι­ρέ­τι­σε το  RadioMikis.gr ως το μέσο για να φτά­σει το έργο του παντού και είναι αρκε­τά τα φωτο­γρα­φι­κά στιγ­μιό­τυ­πα με τους δυο τους.

Επί­σης όσο ζού­σε ο Μίκης και ο Νίκος χρη­σι­μο­ποιού­σε το επί­θε­τό του, δεν υπήρ­χε καμία αντί­δρα­ση, ούτε από τον ίδιο τον Μίκη ούτε από μέλη της οικογένειας.

Πηγή: thepressroom.gr

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο