Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Για το πρώτο βήμα απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέναντι σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς

Το πρώ­το από τα δύο τελευ­ταία βήμα­τα για τους ομί­λους του Europa και Conference League κάνουν από­ψε Ολυ­μπια­κός και ΠΑΟΚ.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι», οι οποί­οι καλού­νται να επι­βε­βαιώ­σουν τον τίτλο του φαβο­ρί, θα υπο­δε­χθούν στις 22:00 στο στά­διο «Γεώρ­γιος Καραϊ­σκά­κης» την σερ­βι­κή Τσου­κα­ρί­τσκι, στην πρώ­τη μετα­ξύ τους ανα­μέ­τρη­ση για τα play-offs του Europa League.

Μία ανά­σα πριν από τους ομί­λους του UEFA Europa Conference League βρί­σκε­ται και ο ΠΑΟΚ, ο οποί­ος αντι­με­τω­πί­ζει στις 21:45 την σκω­τσέ­ζι­κη Χαρτς στο Εδιμ­βούρ­γο, έχο­ντας ως στό­χο να πάρει ένα απο­τέ­λε­σμα με το οποίο θα ελπί­ζει σε πρόκριση.

Ο προ­πο­νη­τής του Ολυ­μπια­κού Ντιέ­γκο Μαρ­τί­νεθ ανα­μέ­νε­ται να απο­κα­λύ­ψει την ενδε­κά­δα λίγη ώρα πριν από την έναρ­ξη του αγώ­να, με μονα­δι­κό ερω­τη­μα­τι­κό τον παί­κτη που θα αγω­νι­στεί στο δεξί άκρο της άμυ­νας, ενώ σε ό,τι αφο­ρά τον ΠΑΟΚ ο Ραζ­βάν Λου­τσέ­σκου, δεν θα υπο­λο­γί­ζει τον τιμω­ρη­μέ­νο Μπά­μπα Ράχ­μαν, τον Αλί Σαμά­τα που έμει­νε στη Θεσ­σα­λο­νί­κη και τον Φιλί­πε Σοάρες.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο