Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Περιστερίου: Απόδειξη της σύγκλισης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή Τσίπρα για στήριξη του Παχατουρίδη

Σε δήλω­σή του για την επι­λο­γή του Α. Τσί­πρα να στη­ρί­ξει για δήμαρ­χο Περι­στε­ρί­ου τον Ανδρέα Παχα­του­ρί­δης, ο Γιώρ­γος Σιδέ­ρης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής του ΚΚΕ στο Δυτι­κό Τομέα Αθή­νας και επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στον δήμο Περι­στε­ρί­ου, σημειώνει:

«Φαί­νε­ται πως όσο πλη­σιά­ζου­με προς τις εκλο­γές, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν απο­μα­κρύ­νο­νται αλλά όλο και περισ­σό­τε­ρο συγκλί­νουν. Μία ακό­μα από­δει­ξη είναι η επι­λο­γή του Τσί­πρα ότι στη­ρί­ζει για δήμαρ­χο Περι­στε­ρί­ου τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη­ρί­ζει τον Παχα­του­ρί­δη που στη­ρί­ζε­ται επί­ση­μα από τη ΝΔ και τμή­μα του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που αντι­δή­μαρ­χοι και δημο­τι­κοί του σύμ­βου­λοι είναι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές ή κομ­μα­τάρ­χες της ΝΔ, που πριν λίγα χρό­νια είχε υπο­ψή­φιο δημο­τι­κό σύμ­βου­λο τον Μπού­κου­ρα, μετέ­πει­τα βου­λευ­τή της Χρυ­σής Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επι­κρο­τεί τις πολι­τι­κές της Διοί­κη­σης Παχα­του­ρί­δη που χρό­νια τώρα εφαρ­μό­ζει και εχουν σαν απο­τέ­λε­σμα ιδιω­τι­κο­ποι­ή­σεις, φορο­μπη­χτι­κή πολι­τι­κή, συγ­χω­νεύ­σεις σχο­λεί­ων, 270 παι­διά κάθε χρό­νο έξω από τους δημο­τι­κούς παι­δι­κούς σταθ­μούς, ανύ­παρ­κτο αντι­πυ­ρι­κό- αντι­σει­σμι­κό και αντι­πλημ­μυ­ρι­κό σχε­δια­σμό, απο­λύ­σεις και φανα­τι­κή υπο­στή­ρι­ξη των ελα­στι­κών σχέ­σε­ων εργα­σί­ας στους εργα­ζό­με­νους του Δήμου, δωρά­κια στους επι­χει­ρη­μα­τί­ες της εστί­α­σης, τους εργο­λά­βους και τους ιδιο­κτή­τες ΠΑΕ, αντι­λαϊ­κή δια­χεί­ρι­ση των απορ­ρι­μά­των με εγκα­τά­στα­ση τους μέσα στο κέντρο της πόλης και άλλα πολλά.

Ας σκε­φτούν όλοι. Μήπως ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κανέ­να ενδοια­σμό να τα βρουν αφού τους ενώ­νει η κοι­νή τους στρα­τη­γι­κή στα κεντρι­κά πολι­τι­κά ζητή­μα­τα που καθο­ρί­ζουν τη ζωή του λαού;

Ή μήπως αυτά τα λένε οι κομ­μου­νι­στές που από ότι φαί­νε­ται, στο Περι­στέ­ρι και σε όλη την Ελλά­δα είναι η μόνη αντι­πο­λί­τευ­ση στη Βου­λή, στις Περι­φέ­ρειες και τους Δήμους;

Τώρα ο λαός μας να κάνει βήμα μπρο­στά και να τιμω­ρή­σει την πολι­τι­κή που εφαρ­μό­στη­κε από όλες τις κυβερ­νή­σεις και τους ανθρώ­πους τους σε Δήμους και Περι­φέ­ρειες. Ακό­μα πιο δυνα­τό το ΚΚΕ στη Δυτι­κή Αθή­να και σε όλη την Ελλάδα».

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο