Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Νίκος Παππάς επέλεξε να γίνει «χρήσιμος…»: Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο καλα­θο­σφαι­ρι­στής Νίκος Παπ­πάς θα είναι ο υπο­ψή­φιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Δήμο της Αθή­νας, ανα­κοί­νω­σε σήμε­ρα κατά την ομι­λία του στην Κεντρι­κή Επι­τρο­πή ο πρό­ε­δρος του κόμ­μα­τος Αλέ­ξης Τσίπρας.

Ο Νίκος Παπ­πάς  κέρ­δι­σε τη συμπά­θεια πολ­λών με τη δρά­ση του το τελευ­ταίο διά­στη­μα. Αναμ­φι­σβή­τη­τες οι αγα­θές προ­θέ­σεις του και ο αλτρουι­σμός του. Όμως ως δήμαρ­χος κλη­θεί να δια­λέ­ξει στρα­τό­πε­δο. Στρα­τό­πε­δο πολι­τι­κό και κοι­νω­νι­κό. Θα είναι το μακρύ χέρι μιας εχθρι­κής στο λαό πολι­τι­κής την οποία απο­δέ­χο­νται και υλο­ποιούν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ, ή θα είναι με το λαό της Αθή­νας και τις ανά­γκες του; Δυστυ­χώς, το πιθα­νό­τε­ρο είναι πως θα γίνει το προ­κά­λυμ­μα για την υλο­ποί­η­ση αντι­λαϊ­κών πολιτικών.

Ο δρό­μος προς την κόλα­ση είναι στρω­μέ­νος με «καλές προ­θέ­σεις». Πολ­λοί με ευαι­σθη­σί­ες, αγω­νί­ες, όρα­μα και διά­θε­ση να συμ­βάλ­λουν στη βελ­τί­ω­ση, έστω, των όρων ζωής του λαού και συστρα­τεύ­τη­καν από το 2015 και μετά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προ­δό­θη­καν και τον εγκα­τέ­λει­ψαν. Από τον αεί­μνη­στο Μανώ­λη Γλέ­ζο μέχρι και την Κ. Κούνεβα.

Στις βου­λευ­τι­κές εκλο­γές της 21ης Μαΐ­ου η Κων­στα­ντί­να Κού­νε­βα, πρώ­ην ευρω­βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι υπο­ψή­φια με το ΚΚΕ.

Ο Νίκος Παπ­πάς δεν έχει πλέ­ον καμία δικαιο­λο­γία για την επι­λο­γή του. Επέ­λε­ξε να γίνει «χρή­σι­μος»…

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο