Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Διόνυσος Αττικής: Επίθεση φασιστοειδών με μολότοφ στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ

Το βρά­δυ του Σαβ­βά­του τα φασι­στοει­δή της περιο­χής ξανα­χτύ­πη­σαν το προ­ε­κλο­γι­κό περί­πτε­ρο του ΚΚΕ, καταγ­γέλ­λει η ΚΟΒ Διο­νύ­σου του Κόμματος.

Συγκε­κρι­μέ­να καταγγέλλει:

«Αυτή τη φορά ένα από τα φασι­στοει­δή, ο Γιάν­νης Παπαϊ­ω­άν­νου, εκδή­λω­σε επώ­νυ­μα τη ροπή του προς τον χρυ­σαυ­γι­τι­σμό. Το από­γευ­μα του Σαβ­βά­του, περ­νώ­ντας με ένα Volkswagen Polo με αριθ­μό κυκλο­φο­ρί­ας ΖΜΖ 1362 έξω από το προ­ε­κλο­γι­κό περί­πτε­ρο, στο οποίο βρί­σκο­νταν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, τους απεί­λη­σε, λέγο­ντάς τους: “Τι κοι­τά­τε ρε, θέλε­τε να σας το ξανακάψω;”.

Τρεις ώρες μετά, ο επί σει­ρά ετών μαθη­τευό­με­νος φασί­στας, μαζί με άλλους όμοιούς του κου­κου­λο­φό­ρους διά­λε­ξαν πάλι να χτυ­πή­σουν μέσα στη νύχτα, ρίχνο­ντας τρεις βόμ­βες μολό­τοφ. Απέ­τυ­χαν να κάνουν ζημιά στο περί­πτε­ρο λόγω της αντι­πυ­ρι­κής του κατα­σκευ­ής. Ακό­μα περισ­σό­τε­ρο δε, απέ­τυ­χαν και θα απο­τύ­χουν να πλή­ξουν το ΚΚΕ! Δεν πρό­κει­ται να στα­μα­τή­σουν το ολο­έ­να και πιο μαζι­κό λαϊ­κό ποτά­μι που στρέ­φε­ται προς το Κόμ­μα, ακού­ει και συμ­φω­νεί με τις θέσεις του!

Η άνο­δος του ΚΚΕ στις εκλο­γές της 21ης Μάη δεν στα­μα­τιέ­ται από κανέ­ναν φασί­στα, ανώ­νυ­μο ή επώνυμο!».

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο