Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Το ΚΚΕ να πάει πολύ πιο ψηλά, για να υπάρξει ισχυρή λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση

Το εκλο­γι­κό του δικαί­ω­μα στο 137ο εκλο­γι­κό τμή­μα του ΤΕΕ Λαμί­ας (πρώ­ην Μου­στά­κειο) άσκη­σε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, λίγο μετά τις 10 π.μ., όπου τον υπο­δέ­χθη­καν θερ­μά μέλη του Κόμ­μα­τος της περιο­χής, μετα­ξύ των οποί­ων οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του κόμ­μα­τος στο ν. Φθιώ­τι­δας Κώστας Μπασ­δέ­κης Ανδριά­να Μπα­φού­τσου και Δήμη­τρα Γεροπούδη.

Σε δήλω­σή του ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, αφού ευχή­θη­κε καλή δύνα­μη σε όλους και όλες ανέφερε:

«Σήμε­ρα πρέ­πει να πάμε να ψηφί­σου­με, είναι η μέρα των εκλο­γών, μέχρι να κλεί­σουν οι κάλ­πες από­ψε το βρά­δυ πρέ­πει όλοι να βρι­σκό­μα­στε εκεί, για να κάνου­με το ΚΚΕ πιο ισχυ­ρό, να πάει πολύ πιο ψηλά, για­τί μόνο έτσι θα μπο­ρέ­σει να υπάρ­ξει λαϊ­κή, μαχη­τι­κή αντι­πο­λί­τευ­ση 100% και στη Βου­λή και στους ερχό­με­νους λαϊ­κούς αγώ­νες. Ευχα­ρι­στώ πολύ».

Στο μετα­ξύ, με χιού­μορ και καλο­προ­αί­ρε­τη διά­θε­ση αντι­με­τώ­πι­σε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, το γεγο­νός ότι στο πακέ­το με τα ψηφο­δέλ­τια που του δόθη­καν δεν υπήρ­χε το ψηφο­δέλ­τιο του ΚΚΕ.

Βγαί­νο­ντας από το παρα­βάν, ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας ζήτη­σε ένα ψηφο­δέλ­τιο του Κόμ­μα­τος και ανα­ρω­τή­θη­κε χαμο­γε­λώ­ντας πως «αν συμ­βαί­νουν αυτά στον ΓΓ, τι μπο­ρεί να συμ­βεί στους υπό­λοι­πους» και με την ίδια χιου­μο­ρι­στι­κή διά­θε­ση συνέ­χι­σε λέγο­ντας: «Τι να κάνω τώρα, να σας καταγ­γεί­λω;!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο