Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό _VIDEO

Ο  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημή­τρης Κου­τσού­μπας, ξεκι­νώ­ντας την ομι­λία του στην εκδή­λω­ση για την παρου­σί­α­ση της ερώ­τη­σης που κατέ­θε­σε η Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομά­δα του ΚΚΕ με θέμα «Μέτρα της κυβέρ­νη­σης για την επι­κεί­με­νη αντι­πυ­ρι­κή περί­ο­δο» έκα­νε ανα­φο­ρά στις τελευ­ταί­ες επι­κίν­δυ­νες εξε­λί­ξεις στη Μέση Ανα­το­λή μετά το νέο χτύ­πη­μα του Ισρα­ήλ στο Ιράν.

Ανέ­φε­ρε χαρακτηριστικά:

«Το σημε­ρι­νό νέο χτύ­πη­μα του Ισρα­ήλ στο Ιράν, το οποίο απο­τε­λεί κλι­μά­κω­ση του πολέ­μου στη Μέση Ανα­το­λή, δεν επι­τρέ­πει κανέ­ναν εφη­συ­χα­σμό. Το αντί­θε­το επι­βάλ­λει επα­γρύ­πνη­ση από τον λαό μας ιδιαί­τε­ρα μετά και τις απο­φά­σεις της Συνό­δου Κορυ­φής της ΕΕ με τη σύμ­φω­νη γνώ­μη της κυβέρ­νη­σης της ΝΔ, που ρίχνουν “λάδι στη φωτιά” του πολέ­μου.

Η απά­ντη­ση του λαού πρέ­πει να είναι άμε­ση και μαζι­κή! Με συμ­με­το­χή στη Μέρα Πανελ­λα­δι­κής Αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κής Δρά­σης την Κυρια­κή 21 του Απρί­λη για να απε­μπλα­κεί η χώρα από τους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς πολέ­μους, να κλεί­σουν οι αμε­ρι­κα­νο­ΝΑ­ΤΟι­κές βάσεις και υπο­δο­μές, να επι­στρέ­ψει η φρε­γά­τα “Ύδρα” από την Ερυ­θρά Θάλασ­σα».

Δ. Κου­τσού­μπας: Φτά­νει πια με την εγκλη­μα­τι­κή πολι­τι­κή ΕΕ – κυβερ­νή­σε­ων, εδώ και τώρα μέτρα για την αντι­πυ­ρι­κή προ­στα­σία 🎥_ΦΩΤΟ

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο