Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση αντί να σπαταλά χρήμα για όπλα στον Ζελένσκι να ενισχύσει την Πυροσβεστική

Τερά­στιες είναι οι ευθύ­νες της κυβέρ­νη­σης και για την έλλει­ψη σχε­δί­ου πυρο­προ­στα­σί­ας αλλά και διό­τι σπα­τα­λά­ει το δημό­σιο χρή­μα για οπλι­σμό στον Ζελέν­σκι και τους ναζί Αζόφ και για την μετα­τρο­πή της Αλε­ξαν­δρού­πο­λης σε νατοϊ­κό ορμη­τή­ριο, αντί να χρη­μα­το­δο­τή­σει την Πυρο­σβε­στι­κή καλύ­πτο­ντας τις ανά­γκες σε προ­σω­πι­κό και μέσα, τόνι­σε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κουτσούμπας.

Βρί­σκε­ται στην περιο­χή της Αλε­ξαν­δρού­πο­λης που επί πέντε μέρες καί­γε­ται με νεκρούς και ανυ­πο­λό­γι­στες καταστροφές.

Ο Δ. Κου­τσού­μπας μίλη­σε και ενη­με­ρώ­θη­κε από τον Υπαρ­χη­γό του Πυρο­σβε­στι­κού Σώμα­τος για την κατά­στα­ση στα πύρι­να μέτω­πα και στη συνέ­χεια είχε συνα­ντή­θη­κε αρχι­κά με τον Περι­φε­ρειάρ­χη Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θρά­κης και έπει­τα επι­σκέ­φθη­κε το δημαρ­χείο και συνα­ντή­θη­κε με τον Δήμαρ­χο Αλεξανδρούπολης.

Επί­σης, υπο­γράμ­μι­σε ότι οι δυνά­μεις του ΚΚΕ πρω­τα­γω­νι­στούν στις προ­σπά­θειες κατά­σβε­σης των πυρ­κα­γιών και δια­βε­βαί­ω­σε ότι αυτό θα συνε­χί­σου­με να κάνουμε.

Σύμ­φω­να με την ενη­μέ­ρω­ση που έγι­νε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ η προ­σπά­θεια που γίνε­ται είναι να μην φτά­σει η πυρ­κα­γιά στη Ροδόπη.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο