Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Όσοι το σκέφτονται, να πάνε να ρίξουν «δαγκωτό» ΚΚΕ (AUDIO)

Όσοι σκέ­φτο­νται να ψηφί­σουν, να πάνε και να το ρίξουν «δαγκω­τό» στο ΚΚΕ, τόνι­σε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμ­μα­τος, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, μιλώ­ντας στο «Ράδιο Κρή­τη 101,5», το πρωί της Παρασκευής.

Ο Δ. Κου­τσού­μπας τόνι­σε ότι ο λαός της Κρή­της και όλος ο λαός ξέρει ότι το ΚΚΕ είναι η πιο αξιό­πι­στη δύνα­μη και πώς η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ασυμ­βί­βα­στη με την υπο­τα­γή και τον αντι­λαϊ­κό μονό­δρο­μο που ακο­λού­θη­σαν και ακο­λου­θούν όλες οι κυβερνήσεις.

Πρό­σθε­σε πώς είναι ψήφος τιμω­ρί­ας σε όσους εφάρ­μο­σαν αντι­λαϊ­κές πολι­τι­κές, υπη­ρέ­τη­σαν συμ­φέ­ρο­ντα εχθρι­κά προς τον λαό και τώρα ετοι­μά­ζουν την ίδια συνέ­χεια. Ακό­μα κάλε­σε τον λαό να σκε­φτεί ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος απο­κά­λυ­ψης της αλή­θειας για ό,τι συμ­βαί­νει σε βάρος του λαού.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σημεί­ω­σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ έχουν συμ­φω­νή­σει να περά­σουν 350 αντι­λαϊ­κά μέτρα την επό­με­νη τριε­τία τα οποία θα φορ­τω­θούν και αυτά στις πλά­τες του λαού. Απέ­να­ντι σε αυτούς, η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ελπί­δα, πραγ­μα­τι­κή αισιο­δο­ξία για να δυνα­μώ­σει η πάλη για καλύ­τε­ρη ζωή.

Ταυ­τό­χρο­να, ξεκα­θά­ρι­σε ότι πρέ­πει να απο­τε­λέ­σει κρι­τή­ριο ψήφου η στά­ση του ΚΚΕ να μην δεί­ξει καμία ανο­χή σε καμία αντι­λαϊ­κή κυβέρ­νη­ση, ενώ πρό­σθε­σε ότι επι­βε­βαιώ­θη­κε η εκτί­μη­ση του ΚΚΕ από τις δηλώ­σεις Κατρού­γκα­λου ότι ρίχνουν τρο­χιο­δει­κτι­κές βολές για αυξή­σεις φόρων.

Τέλος, για τις τουρ­κι­κές εκλο­γές σημεί­ω­σε ότι ανε­ξάρ­τη­τα από το ποιος θα εκλε­γεί, η τούρ­κι­κη εξω­τε­ρι­κή πολι­τι­κή και οι επι­διώ­ξεις της δεν αλλά­ζουν, ενώ κάλε­σε τα άλλα κόμ­μα­τα να πουν τι θα περιέ­χει το συνυ­πο­σχε­τι­κό για την Χάγη για­τί το ΚΚΕ ανη­συ­χεί απα­ρά­δε­κτες υπο­χω­ρή­σεις σε κυριαρ­χι­κά δικαιώ­μα­τα με αμε­ρι­κα­νο­ΝΑ­ΤΟι­κή ομπρέ­λα για να απο­σπά­σουν την Τουρ­κία από την αγκα­λιά της Ρωσίας.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο