Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Μανωλάκου: Σε πλειστηριασμό έστειλαν 3 κλούβες ΜΑΤ και άφησαν ανενόχλητο το τάγμα φασιστών! (VIDEO)

Αφη­σαν ανε­νό­χλη­τους τους φασί­στες χού­λι­γκαν να δια­πρά­ξουν ένα στυ­γε­ρό και οργα­νω­μέ­νο έγκλη­μα, ενώ πριν λίγες μέρες είχαν στεί­λει τρεις κλού­βες ΜΑΤ σε πλει­στη­ρια­σμό στα Πατή­σια για οφει­λή 800 ευρώ και χτύ­πη­σαν με χημι­κά! Αυτό τόνι­σε η βου­λευ­τής του ΚΚΕ Δια­μά­ντω Μανω­λά­κου το πρωί της Τετάρ­της στο «Open» επι­ση­μαί­νο­ντας πως είναι βαριές οι πολι­τι­κές ευθύ­νες. Πρό­σθε­σε ότι δεν μπο­ρoύν να παρα­μεί­νουν στις θέσεις τους όσοι εμπλέ­κο­νται στη δια­χεί­ρι­ση μιας υπό­θε­σης που κατέ­λη­ξε στην δολο­φο­νία του 29χρονου Μιχά­λη, οπα­δού της ΑΕΚ.

Η κυβέρ­νη­ση έδει­ξε εγκλη­μα­τι­κή ανο­χή και αυτοί που από την αστυ­νο­μία είχαν την επι­χει­ρη­σια­κή ευθύ­νη, υπο­γράμ­μι­σε η Δια­μά­ντω Μανω­λά­κου, διό­τι είχαν πλή­ρη πλη­ρο­φό­ρη­ση για το ταξί­δι των φασι­στών από την Κρο­α­τία. Πρό­σθε­σε πως οι φασί­στες έχουν εγκλη­μα­τι­κή ιδε­ο­λο­γία και εγκλη­μα­τι­κή δράση.

Σημεί­ω­σε ότι το θέμα της ασφά­λειας το έχουν επι­λε­κτι­κά μόνο για τα κέρ­δη των επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομί­λων και όχι για την ανθρώ­πι­νη ζωή.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο