Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επεισόδια στου Ρέντη: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος — Απορρίφτηκε το αίτημά του να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Προ­φυ­λα­κι­στέ­ος κρί­θη­κε ο 18χρονος που κατη­γο­ρεί­ται για τον τραυ­μα­τι­σμό αστυ­νο­μι­κού με ναυ­τι­κή φωτο­βο­λί­δα στου Ρέντη, σε επει­σό­δια έξω από κλει­στό γήπεδο.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο 18χρονος ζήτη­σε από την ανα­κρί­τρια Πει­ραιά να υπα­χθεί στο πρό­γραμ­μα προ­στα­σί­ας μαρ­τύ­ρων και είπε ότι συμ­με­τεί­χε στα επει­σό­δια και ότι δεν είχε πρό­θε­ση να βλά­ψει κάποιον και ότι ήθε­λε να ρίξει τη φωτο­βο­λί­δα προς τον ουρα­νό. ισχυ­ρί­στη­κε ότι μπο­ρεί να μην ήταν η δική του φωτο­βο­λί­δα που χτύ­πη­σε τον αστυ­νο­μι­κό καθώς έπε­σαν κι άλλες φωτοβολίδες.

Δεν έγι­νε δεκτό το αίτη­μά του για να μπει προ­στα­σία μαρτύρων.

Ο 18χρονος κατη­γο­ρεί­ται για ηθι­κή αυτουρ­γία, από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας, κατο­χή εκρη­κτι­κών και εμπρη­στι­κών υλών, για έκρη­ξη από την οποία μπο­ρεί να προ­κύ­ψει κίν­δυ­νος για άνθρω­πο, δια­τά­ρα­ξη οικια­κής ειρή­νης και για κατο­χή βεγ­γα­λι­κών, ενώ όλες οι πρά­ξεις είναι με την επι­βα­ρυ­ντι­κή περί­στα­ση που προ­βλέ­πε­ται στον αθλη­τι­κό νόμο.

Ο 31χρονος αστυ­νο­μι­κός νοση­λεύ­ε­ται σε κρί­σι­μη κατά­στα­ση στο νοσο­κο­μείο της Νίκαιας και έχει υπο­βλη­θεί σε ακρω­τη­ρια­σμό του αρι­στε­ρού κάτω άκρου.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο