Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επικός Τεντόγλου: «Το 8,25μ. ήταν ένα απλό αλματάκι. Ξόδεψα ενέργεια χωρίς λόγο»

Άλλη μια απο­λαυ­στι­κή συνέ­ντευ­ξη έδω­σε, μετά την πρό­κρι­σή του στον τελι­κό του μήκους στο Παγκό­σμιο Πρω­τά­θλη­μα Στί­βου, ο Μίλ­τος Τεντόγλου.

Ο χρυ­σός Ολυ­μπιο­νί­κης μπο­ρεί να χρειά­στη­κε το τρί­το και τελευ­ταίο άλμα για να προ­κρι­θεί στον τελι­κό, ωστό­σο όπως ξεκα­θά­ρι­σε σε δηλώ­σεις του, δεν φοβή­θη­κε την πιθα­νό­τη­τα να μεί­νει εκτός τελι­κού, αλλά θεω­ρεί αρνη­τι­κό τη σπα­τά­λη δυνά­με­ων που έκα­νε ενό­ψει τελικού.

«Δεν ανη­σύ­χη­σα, για να μιλή­σω λίγο ειλι­κρι­νά ήμουν λίγο βλά­κας. Στο πρώ­το άλμα ήταν για λίγα εκα­το­στά άκυ­ρο. Μετά από τον φόβο μου στο δεύ­τε­ρο λέω οκ θα πατή­σω πίσω να είμαι σίγου­ρος. Πάτη­σα στο σπί­τι μου και ήταν 7,95 και δεν έφτα­νε. Δεν ήταν ότι φοβή­θη­κα, ακό­μη και το 8,25 χαλα­ρό άλμα ήταν, ένα απλό αλμα­τά­κι ήταν. Απλά για­τί να κάνω τρία και να κου­ρα­στώ, ο τελι­κός είναι αύριο. Αυτό ήταν η χαζο­μά­ρα, όχι τα τρία άλμα­τα. Το κάνω συχνά αυτό στους προ­κρι­μα­τι­κούς για­τί είναι και­νούρ­γιο στά­διο, είναι κορυ­φαίο το ταρ­τάν, επί­σης είναι και λίγο πρωί. Όλα καλά, 8,25, μία χαρά», ανέ­φε­ρε μετα­ξύ άλλων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο