Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: «Πιέζουν να πάνε στη δουλειά τους ακόμα και με τρακτέρ»

Να μην κιν­δυ­νεύ­σει κανέ­νας εργα­ζό­με­νος απαι­τεί το Εργα­τι­κό Κέντρο Λάρι­σας και ζητά να εκκε­νω­θούν οι επι­χει­ρή­σεις που βρί­σκο­νται κοντά σε πλημμύρες.

Συγκε­κρι­μέ­να σημειώνει:

«Τα νερά του Πηνειού έχουν υπερ­χει­λί­σει με απο­τέ­λε­σμα πολ­λές συνοι­κί­ες της Λάρι­σας να έχουν πλημ­μυ­ρί­σει. Υπάρ­χει μεγά­λος κίν­δυ­νος σε γει­το­νι­κά χωριά και έχει στα­λεί εντο­λή εκκένωσης.

Απαι­τού­με να επέμ­βουν τώρα οι αρμό­διοι φορείς κυβέρ­νη­ση — Δήμος — Περι­φέ­ρεια να εκκε­νω­θούν και οι επι­χει­ρή­σεις που βρί­σκο­νται σε αυτές τις περιοχές!!

Δεν πρέ­πει να κιν­δυ­νεύ­σει κανέ­νας εργα­ζό­με­νος και να μη χαθεί κανέ­να μερο­κά­μα­το για όσο διαρ­κέ­σει η κατά­στα­ση εκτά­κτου ανά­γκης! Όλοι να οδη­γη­θούν σε ασφα­λές μέρος».

«Πιέζουν τους εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά με τρακτέρ»

Σύμ­φω­να με τον πρό­ε­δρο του Εργα­τι­κού Κέντρου Λάρι­σας, Γιάν­νη Σκό­κα, ο οποί­ος μίλη­σε στο Ertnews «οι επι­χει­ρή­σεις πρέ­πει να κλεί­σουν για­τί κλεί­νουν όλες οι δίο­δοι λόγω των πλημ­μυ­ρι­κών φαι­νο­μέ­νων και υπάρ­χει σοβα­ρός κίν­δυ­νος. Ο ίδιος έκα­νε λόγο για αρκε­τές καταγ­γε­λί­ες εργα­ζο­μέ­νων οι οποί­οι, όπως δήλω­σε στην ΕΡΤ, «πιε­ζό­ντου­σαν να πάνε στη δου­λειά τους ακό­μα και με τρα­κτέρ, αγνο­ώ­ντας τον κίν­δυ­νο που υπάρχει».

Πηγή: ertnews.gr, 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο