Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Με μεράκι και εθελοντική προσφορά οι εργασίες αναμόρφωσης του κτιρίου

Με μπό­λι­κο μερά­κι και την εθε­λο­ντι­κή συνει­σφο­ρά των εργα­ζό­με­νων ξεκί­νη­σαν οι δια­δι­κα­σί­ες ανα­μόρ­φω­σης του κτι­ρί­ου του Εργα­το­ϋ­παλ­λη­λι­κού Κέντρου Πει­ραιά. Η αρχή έγι­νε από την είσο­δο και την αίθου­σα του θεά­τρου, όπου εργα­ζό­με­νοι από χθες νωρίς το πρωί έχουν ξεκι­νή­σει το βάψι­μο, δίνο­ντας λάμψη.

Η Διοί­κη­ση στο πλαί­σιο της προ­σπά­θειας που γίνε­ται, ώστε οι εργα­ζό­με­νοι, τα Σωμα­τεία άλλοι φορείς του μαζι­κού κινή­μα­τος που έρχο­νται σε επα­φή με το Εργα­τι­κό Κέντρο να το έχουν ως δεύ­τε­ρο σπί­τι τους, προ­χώ­ρη­σε σε αυτήν την από­φα­ση θέλο­ντας να δώσει ακό­μη περισ­σό­τε­ρη ζωντά­νια στο χώρο. Έτσι ξεκί­νη­σαν οι εργα­σί­ες από την είσο­δο και το εμβλη­μα­τι­κό θέα­τρο στο ισό­γειο και θα συνε­χι­στούν σε όλους τους ορόφους.

«Το Εργα­τι­κό Κέντρο Πει­ραιά, εδώ και πολ­λά χρό­νια είναι το απο­κού­μπι των εργα­ζο­μέ­νων της περιο­χής. Εκα­το­ντά­δες εργα­ζό­με­νοι βρί­σκο­νται στους χώρους του σχε­δόν πλέ­ον σε καθη­με­ρι­νή βάση για τις συνε­λεύ­σεις των σωμα­τεί­ων τους, για εκδη­λώ­σεις, για συσκέ­ψεις που αφο­ρούν την οργά­νω­ση του αγώ­να μας ενά­ντια στην πολι­τι­κή που τσα­κί­ζει τα δικαιώ­μα­τα μας. Δίνου­με συνέ­χεια στην προ­σπά­θεια αυτή σε όλα τα επί­πε­δα για να συνε­χί­σει το Εργα­τι­κό Κέντρο να είναι δεύ­τε­ρο σπί­τι των σωμα­τεί­ων και των εργα­ζο­μέ­νων» σημειώ­νει η Διοίκηση.

Πηγή: 902.gr

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο