Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ηλ. Σταμέλος: Θα είμαστε μία δημοτική αρχή που θα παλεύει για τον λαό (AUDIO)

«Απευ­θυ­νό­μα­στε σε όλο τον λαό, ευχα­ρι­στού­με αυτούς που μας έκα­ναν την τιμή και μας ανέ­δει­ξαν πρώ­τη δύνα­μη, αλλά ταυ­τό­χρο­να απευ­θυ­νό­μα­στε και σε αυτούς που δεν ήμα­σταν στις επι­λο­γές τους στον πρώ­το γύρο και τους λέμε να σκε­φτούν στην επι­λο­γή της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης”» σημεί­ω­σε ο Ηλί­ας Στα­μέ­λος, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Και­σα­ρια­νής με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση», σε συνέ­ντευ­ξή του στον ραδιο­φω­νι­κό σταθ­μό «Αθή­να 9,84», ενό­ψει του δεύ­τε­ρου γύρου στον δήμο αυτή την Κυριακή.

«Θα είμα­στε μία δημο­τι­κή αρχή που θα παλεύ­ει για τον λαό, το έχου­με κάνει και στην προη­γού­με­νη θητεία μας, έχει πεί­ρα ο λαός και μπο­ρεί να κρί­νει και να συγκρί­νει και τη δικιά μας τη θητεία και του κ. Βοσκό­που­λου», τόνι­σε ο Η. Στα­μέ­λος, υπεν­θυ­μί­ζο­ντας πως την προη­γού­με­νη φορά όλες οι πολι­τι­κές ηγε­σί­ες στή­ρι­ξαν την παρά­τα­ξη Βοσκόπουλου.

Πρό­σθε­σε πως αφού είδε τα έργα και τις ημέ­ρες της απερ­χό­με­νης δημο­τι­κής αρχής, ο κόσμος πλέ­ον έχει άλλη άπο­ψη και αυτό εκφρά­στη­κε και στις προ­χθε­σι­νές εκλο­γές, με το μεγα­λύ­τε­ρο ποσο­στό που έχει πάρει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» από την επο­χή του Π. Μακρή.

Ανα­φε­ρό­με­νος στα σοβα­ρά προ­βλή­μα­τα που αντι­με­τω­πί­ζει ο Δήμος Και­σα­ρια­νής, ο υπο­ψή­φιος της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» σημεί­ω­σε ότι ουσια­στι­κά ο δήμος έχει πτω­χεύ­σει, καθώς το χρέ­ος έχει εκτι­να­χθεί στο 1,4 εκατ. και δεν μπο­ρεί να αντα­πο­κρι­θεί σε βασι­κές λαϊ­κές ανά­γκες, ενώ σοβα­ρά προ­βλή­μα­τα υπάρ­χουν και σε υπο­δο­μές, όπως η απο­χέ­τευ­ση, τα σχο­λεία κλπ. αλλά και το συγκοι­νω­νια­κό που έχει οξυν­θεί λόγω της κατα­σκευ­ής του Μετρό.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο