Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ηττήθηκε από την Άιντραχτ ο Ολυμπιακός — Σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη

Ο Ολυ­μπια­κός δεν στά­θη­κε από­ψε στο ύψος των απαι­τή­σε­ων του αγώ­να στο «Deutsche Bank Park» και ηττή­θη­κε από την Άιντραχτ Φραν­κφούρ­της με 3–1, στο πλαί­σιο της 3ης αγω­νι­στι­κής (4ος όμι­λος) του Europa League.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» γνώ­ρι­σαν την πρώ­τη ήττα τους στο γκρουπ, με την αντί­πα­λό τους να περ­νά στην κορυ­φή της βαθ­μο­λο­γί­ας με ένα βαθ­μό δια­φο­ρά από τους Πει­ραιώ­τες, που πάντως ευνο­ή­θη­καν από την ισο­πα­λία (2–2) της Φενέρ­μπα­χτσε με την Αντ­βέρπ στην Τουρ­κία και είναι το φαβο­ρί για μια από τις δυο πρώ­τες θέσεις και την απευ­θεί­ας πρόκριση.

Οι δύο ομά­δες θα τεθούν αντι­μέτ­πω­ες εκ νέου στις 4 Νοεμ­βρί­ου (19:45) στο «Γ. Καραϊ­σκά­κης», για την 4η αγω­νι­στι­κή του ομί­λου τους.

Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Πολύ σημα­ντι­κή νίκη με 2–1 πήρε ο ΠΑΟΚ το βρά­δυ της Πέμ­πτης στο «Πάρ­κεν Στά­ντιον» απέ­να­ντι στην Κοπεγ­χά­γη στο πλαί­σιο της 3ης αγω­νι­στι­κή των ομί­λων του Europa Conference League.

Ο «Δικέ­φα­λος του Βορ­ρά» επι­κρά­τη­σε χάρη σε τέρ­μα­τα των Σίντ­κλεϊ στο 19’, Αντρί­για Ζίβ­κο­βιτς στο 38’, έχο­ντας αριθ­μη­τι­κό πλε­ο­νέ­κτη­μα στον αγω­νι­στι­κό χώρο από το 9’, λόγω απο­βο­λής, του τερ­μα­το­φύ­λα­κα των γηπε­δού­χων, Γκρά­μπα­ρα. Στο 80’ ο Μπιελ μεί­ω­σε για την Κοπεγχάγη.

Η νίκη φέρ­νει τον ΠΑΟΚ στην πρώ­τη θέση του ομί­λου, με 7 βαθ­μούς. Οι δύο ομά­δες θα τεθούν αντι­μέ­τω­πες, για την 4η «στρο­φή» των ομί­λων της διορ­γά­νω­σης, στις 4 Νοέμ­βρη, στην Τούμπα.

Σημειώ­νε­ται ότι οι «ασπρό­μαυ­ροι» είχαν στο πλάι τους τη συμπα­ρά­στα­ση 1.000 περί­που οπα­δών τους, οι οποί­οι, μάλι­στα, χει­ρο­κρό­τη­σαν, τον από­ντα για την Κοπεγ­χά­γη, εξαι­τί­ας του τραυ­μα­τι­σμού του, Κάρ­λος Ζέκα, όταν εμφα­νί­σθη­κε στο γήπεδο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο