Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου προσχώρησε στη ΝΔ, στο πλαίσιο της κοινής αντιλαϊκής στρατηγικής των αστικών κομμάτων

Συνε­χί­ζο­νται οι μετα­κι­νή­σεις βου­λευ­τών του αστι­κού πολι­τι­κού συστή­μα­τος μετα­ξύ των κομ­μά­των του ευρω­μο­νό­δρο­μου, απο­δει­κνύ­ο­ντας για άλλη μια φορά την κοι­νή στρα­τη­γι­κή των κομ­μά­των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, που υπη­ρε­τεί τα συμ­φέ­ρο­ντα του κεφα­λαί­ου και όχι του λαού και των εργαζομένων.

Την έντα­ξη της Εύης Χρι­στο­φι­λο­πού­λου στη Νέα Δημο­κρα­τία ανα­κοί­νω­σε το πρωί της Δευ­τέ­ρας 29 Γενά­ρη ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυριά­κος Μητσο­τά­κης κατά τη διάρ­κεια συνά­ντη­σης που είχαν.

Ο πρω­θυ­πουρ­γός σε δήλω­σή του εξέ­φρα­σε τη χαρά του για την προ­σχώ­ρη­σή της στη Νέα Δημο­κρα­τία, επι­ση­μαί­νο­ντας ότι «παρό­τι προ­ερ­χό­μα­σταν από δια­φο­ρε­τι­κούς χώρους, συνερ­γα­στή­κα­με άψο­γα στο παρελ­θόν στο υπουρ­γείο Διοι­κη­τι­κής Μεταρ­ρύθ­μι­σης κι έχει δημό­σια στη­ρί­ξει τις μεταρ­ρυθ­μί­σεις που προ­ω­θή­σα­με στη διάρ­κεια της σημε­ρι­νής και της προη­γού­με­νης κυβερ­νη­τι­κής μας θητεί­ας. Οι πόρ­τες της Νέας Δημο­κρα­τί­ας ήταν και παρα­μέ­νουν ανοι­χτές για εκεί­νους που συμ­με­ρί­ζο­νται το πολι­τι­κό μας όρα­μα και έχουν τη διά­θε­ση να αγω­νι­στούν για την υλο­ποί­η­σή του».

Από την πλευ­ρά της η Εύη Χρι­στο­φι­λο­πού­λου υπο­γράμ­μι­σε ότι «εδώ και και­ρό έχω λάβει δημο­σί­ως σαφή θέση και έχω στη­ρί­ξει την Κυβέρ­νη­ση που χει­ρί­στη­κε με επι­τυ­χία πολ­λα­πλές κρί­σεις, προ­ώ­θη­σε σημα­ντι­κές μεταρ­ρυθ­μί­σεις και πέτυ­χε αξιο­θαύ­μα­στα απο­τε­λέ­σμα­τα για την οικο­νο­μι­κή ανά­καμ­ψη της χώρας».

Πηγή: 902.gr

Σαρλ Πιερ Μπω­ντλαίρ: Τ’ απα­γο­ρευ­μέ­να και τα επιλήψιμα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο