Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επίθεση με βιτριόλι.: Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο

Επί­θε­ση με βιτριό­λι.: «Η 34χρονη δεν έχει ανα­γνω­ρί­σει έως αυτή την ώρα κάποιο πρό­σω­πο. Πιστεύ­ου­με, όμως, ότι όσο περ­νούν οι ημέ­ρες και βελ­τιώ­νε­ται σιγά — σιγά η κατά­στα­σή της θα μπο­ρέ­σει να θυμη­θεί κάτι παρα­πά­νω και να μας δώσει στοι­χεία που θα βοη­θή­σουν στον εντο­πι­σμό της δρά­στι­δας» δήλω­σαν στο ΑΠΕ αστυ­νο­μι­κές πηγές.

Αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αθη­νών και του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Καλ­λι­θέ­ας επι­σκέ­φθη­καν, για ακό­μη μια φορά, χθες (Πέμ­πτη), την 34χρονη, στο Θριά­σιο Νοσο­κο­μείο όπου νοση­λεύ­ε­ται, αλλά παρέ­μει­ναν μόνο για δύο — τρία λεπτά στο χώρο, για­τί η νεα­ρή γυναί­κα δεν ήταν σε καλή κατά­στα­ση. Έτσι, απο­χώ­ρη­σαν χωρίς να προ­κύ­ψει κάτι νεό­τε­ρο, που θα μπο­ρού­σε να βοη­θή­σει στην πρό­ο­δο των ερευνών.

Παράλ­λη­λα, οι αστυ­νο­μι­κοί που διε­ρευ­νούν την υπό­θε­ση έχουν στα χέρια τους και τα απο­τε­λέ­σμα­τα των σαρώ­σε­ων των επι­κοι­νω­νιών από τις εται­ρεί­ες κινη­τής τηλε­φω­νί­ας, ενώ συνε­χί­ζουν να λαμ­βά­νουν κατα­θέ­σεις από πρό­σω­πα του φιλι­κού, επαγ­γελ­μα­τι­κού, αλλά και του συγ­γε­νι­κού κύκλου της. Σύμ­φω­να, μάλι­στα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυ­νο­μι­κοί προ­σπα­θούν να δια­σταυ­ρώ­σουν κάποιες νέες πλη­ρο­φο­ρί­ες που έχουν στη διά­θε­σή τους.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο