Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα που την πυροβόλησε ο πρώην της πριν αυτοκτονήσει

Κατέ­λη­ξε η 41χρονη Βίκυ που χτες βρά­δυ την πυρο­βό­λη­σε ο πρώ­ην σύντρο­φός της με κοντό­κα­νη καρα­μπί­να. Η άτυ­χη γυναί­κα μετα­φέρ­θη­κε στο νοσο­κο­μείο “Παπα­γε­ωρ­γί­ου” και αργά το βρά­δυ, άφη­σε την τελευ­ταία της πνοή.

Λίγο πριν από τις 8:00 το βρά­δυ της Τετάρ­της, ο πρώ­ην σύντρο­φός της μπού­κα­ρε στο κατά­στη­μα ιδιο­κτη­σί­ας της 41χρονης επί της οδού Παπά­φη, την πυρο­βό­λη­σε στην κοι­λια­κή χώρα και στη συνέ­χεια αυτο­κτό­νη­σε. Μάλι­στα, όλη η φρί­κη εκτυ­λί­χτη­κε μπρο­στά στα μάτια της 20χρονης κόρης της γυναί­κας που επί­σης τραυ­μα­τί­στη­κε από τα πυρά του δράστη.

Ευτυ­χώς, η 20χρονη που επί­σης μετα­φέρ­θη­κε στο νοσο­κο­μείο, έχει ξεπε­ρά­σει τον κίν­δυ­νο για τη ζωή της.

Μάλι­στα, ο δολο­φό­νος και αυτό­χει­ρας, μια ώρα περί­που πριν φτά­σει κρα­τώ­ντας το όπλο στα χέρια στο καφε­νείο — ουζε­ρί “Η Βίκυ”, επί της οδού Παπα­φη 41, είχε κάνει μια σοκα­ρι­στι­κή ανάρ­τη­ση στον προ­σω­πι­κό του λογα­ρια­σμό στο Facebook, λέγο­ντας ότι δεν φοβά­ται τον θάνα­το. «Όλο και πιο κοντά στον τελευ­ταίο αγώ­να το μόνο που δεν φοβή­θη­κα ποτέ μου είναι ο θάνα­τος δεν ξέρω εσείς τι κάνε­τε», ήταν το τελευ­ταίο του σχό­λιο, λίγο πριν εισβά­λει με το όπλο στο κατά­στη­μα και σκο­τώ­σει την 40χρονη μητέ­ρα τριών παιδιών.

Πλη­ρο­φο­ρί­ες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ανα­φέ­ρουν πως πίσω από την πρά­ξη του δρά­στη και αυτό­χει­ρα βρί­σκο­νται λόγοι ερω­τι­κής αντι­ζη­λί­ας, καθώς φέρε­ται να δια­τη­ρού­σε σχέ­ση με την γυναί­κα και πρό­σφα­τα εκεί­νη τού ζήτη­σε να χωρίσουν.

Ο 42χρονος, σύμ­φω­να με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες, ήταν αθλη­τής του MMA (μει­κτές πολε­μι­κές τέχνες), γνω­στός στο χώρο του συγκε­κρι­μέ­νου αθλή­μα­τος, με κατα­γω­γή από τη Χίο.

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο