Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος του ΠΙΣ Α. Εξαδάκτυλος — Με κορονοϊό και ο γιος του Αλέξη Τσίπρα

Απύ­ρε­τος αλλά με κόπω­ση είναι ο πρό­ε­δρος του Πανελ­λή­νιου Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Αθα­νά­σιος Εξα­δά­κτυ­λος. Όπως ο ίδιος ανα­κοί­νω­σε δια­γνώ­στη­κε σήμε­ρα θετι­κός στον κορο­νο­ϊό μετά από μορια­κό τεστ στο οποίο υπε­βλή­θη. Ο ίδιος έκα­νε το τεστ καθώς χθες εμφά­νι­σε χαμη­λό πυρε­τό και κόπω­ση. Πηγές από το περι­βάλ­λον του ανα­φέ­ρουν ότι δεν μπο­ρεί να προσ­διο­ρί­σει πώς μολύν­θη­κε από τον ιό και προ­σθέ­τουν ότι έχει ήδη απο­μο­νω­θεί όπως προ­βλέ­πει το πρω­τό­κολ­λο του ΕΟΔΥ.

Με κορονοϊό ο γιος του Αλέξη Τσίπρα

Θετι­κός στον κορο­νο­ϊό, μετά από ελα­φρά συμ­πτώ­μα­τα που εμφά­νι­σε χθες, βγή­κε ο γιος του Αλέ­ξη Τσί­πρα, Ορφέ­ας, όπως γνω­στο­ποιεί ο πρό­ε­δρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρ­τη­ση του στο Facebook.

«Ο κορω­νο­ϊ­ός επι­σκέ­φθη­κε σήμε­ρα και το δικό μας σπί­τι. Χθες βρά­δυ ο Ορφέ­ας μας, εμφά­νι­σε ελα­φρά συμ­πτώ­μα­τα. Κάνα­με το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθα­με τα απο­τε­λέ­σμα­τα. Εγώ, η Μπέ­τυ και ο Φοί­βος βγή­κα­με αρνη­τι­κοί, ο Ορφέ­ας όμως βγή­κε θετι­κός. Είναι καλά και όπως η πλειο­νό­τη­τα των παι­διών ανα­μέ­νε­ται να το ξεπε­ρά­σει εύκο­λα», ανα­φέ­ρει ο κ. Τσί­πρας. Προ­σθέ­τει ότι «σύμ­φω­να με τις υπο­δεί­ξεις των για­τρών, παρό­τι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβο­λί­ου, δεν έχει περά­σει ακό­μη αρκε­τός χρό­νος για να έχω πλή­ρη ανο­σία και σε κάθε περί­πτω­ση οφεί­λω να παρα­μεί­νω προ­λη­πτι­κά για ένα διά­ση­μα στο σπί­τι, προ­κει­μέ­νου να απο­κλει­στεί οποιο­δή­πο­τε ενδε­χό­με­νο περαι­τέ­ρω μετά­δο­σης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».

«Ο Χικ­μέτ στην Ελλά­δα», του Ηρα­κλή Κακαβάνη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο