Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θ. Παφίλης: Δυνατό ΚΚΕ για να δυναμώσει το κίνημα, για να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πορεία (AUDIO)

«Εμείς τον λαό και τη νεο­λαία δεν τους θέλου­με στην εξέ­δρα, τους θέλου­με να μπουν στο γήπε­δο που είναι ο καθη­με­ρι­νός αγώ­νας», τόνι­σε ο Θανά­σης Παφί­λης, επι­κε­φα­λής στο ψηφο­δέλ­τιο Επι­κρα­τεί­ας του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής του Κόμματος.

Μιλώ­ντας στο «Πρώ­το Πρό­γραμ­μα» της ΕΡΑ, υπο­γράμ­μι­σε ότι χρειά­ζε­ται δυνα­τό ΚΚΕ «για­τί την άλλη μέρα θα είναι δίπλα» στον λαό, για «να δυνα­μώ­σει το κίνη­μα και οι διεκ­δι­κή­σεις του», για «να ανοί­ξει ο δρό­μος για μια άλλη πορεία».

Ο Θανά­σης Παφί­λης υπο­γράμ­μι­σε πως «κάθε κυβέρ­νη­ση που βγαί­νει, είναι χει­ρό­τε­ρη από την προη­γού­με­νη», γι’ αυτό το δίλημ­μα των εκλο­γών «είναι ισχυ­ρός λαός με ισχυ­ρό ΚΚΕ ή ισχυ­ρές οι κυβερ­νή­σεις, μονο­κομ­μα­τι­κές ή συνερ­γα­σί­ας οι οποί­ες θα συνε­χί­σουν και θα χει­ρο­τε­ρεύ­σουν τη θέση των εργα­ζο­μέ­νων το επό­με­νο διά­στη­μα». Όπως είπε, «η κατά­στα­ση δεν πάει άλλο, ο κόσμος να κρί­νει από την εμπει­ρία του, να κάνει λογα­ρια­σμό με τη ζωή του».

«Λέμε σε όλους αυτούς που εκτι­μούν τη δρά­ση του ΚΚΕ, σε όλους αυτούς που σκέ­φτο­νται να το ψηφί­σουν, τώρα να κάνουν την έκπλη­ξη, να κάνουν τη δια­φο­ρά», σημεί­ω­σε, προ­σθέ­το­ντας πως «οι υπό­λοι­ποι έχουν την ίδια πολι­τι­κή. Συναί­νε­ση υπάρ­χει, ο καυ­γάς είναι ποιος θα έχει το πάνω χέρι».

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο