Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ιδέες για Χειμερινά Στυλ για Εκείνη και Εκείνον — 5 Συμβουλές

Η ανα­νέ­ω­ση της γκαρ­ντα­ρό­μπας με ενδυ­μα­το­λο­γι­κές επι­λο­γές που προ­σφέ­ρουν άνε­ση και κομ­ψό­τη­τα γίνε­ται προ­τε­ραιό­τη­τα σε κάθε αλλα­γή επο­χής. Η ανα­ζή­τη­ση της τέλειας ισορ­ρο­πί­ας μετα­ξύ προ­στα­σί­ας από το κρύο και μοντέρ­νας εμφά­νι­σης, μπο­ρεί να είναι μια πρό­κλη­ση. Ωστό­σο, με μερι­κές σωστές επι­λο­γές, μπο­ρεί­τε να δημιουρ­γή­σε­τε μια εμφά­νι­ση που ξεχω­ρί­ζει. Από επι­λο­γές υφα­σμά­των μέχρι τα αξε­σουάρ που θα ολο­κλη­ρώ­σουν το λουκ σας, σε αυτό το άρθρο θα βρεί­τε χρή­σι­μες συμ­βου­λές που θα ανα­βαθ­μί­σουν το χει­με­ρι­νό σας στυλ σε όλες τις περιστάσεις.

1. Πώς Μπορείτε να Προστατευτείτε από το Κρύο Χωρίς να Θυσιάσετε το Στυλ σας;

Όταν μπαί­νει ο χει­μώ­νας με τις χαμη­λές θερ­μο­κρα­σί­ες, η προ­στα­σία από το κρύο γίνε­ται απα­ραί­τη­τη. Ωστό­σο, αυτό δε σημαί­νει ότι πρέ­πει να θυσιά­σε­τε το στυλ σας για χάρη της ζέστης. Υπάρ­χουν πολ­λοί τρό­ποι να είστε ζεστοί και κομ­ψοί ταυτόχρονα.

Ένα πλε­κτό που­λό­βερ υψη­λής ποιό­τη­τας ή ένα μοντέρ­νο μπου­φάν μπο­ρεί να είναι η ιδα­νι­κή επι­λο­γή για να σας κρα­τή­σει ζεστούς και να προ­σθέ­σει στυλ στην εμφά­νι­σή σας. Επί­σης, γυναι­κεί­ες μπό­τες ή ανδρι­κά μπο­τά­κια είναι τα κατάλ­λη­λα υπο­δή­μα­τα για τις χει­με­ρι­νές μέρες. Στο https://answear.gr/m/vagabond μπο­ρεί­τε να βρεί­τε μπο­τά­κια με ειδι­κή επέν­δυ­ση που θα σας συντρο­φεύ­ουν πάντα.

2. Επιλογές Χειμερινών Υφασμάτων: Ποια Είναι Κατάλληλα για Αυτή την Εποχή;

Κατά τη διάρ­κεια του χει­μώ­να, η επι­λο­γή των κατάλ­λη­λων υφα­σμά­των είναι κρί­σι­μη για την προ­στα­σία από το κρύο. Υλι­κά όπως το μαλ­λί, το υψη­λής ποιό­τη­τας βαμ­βά­κι και το πλε­κτό προ­σφέ­ρουν εξαι­ρε­τι­κή ζεστα­σιά και άνε­ση, ειδι­κά όταν ανα­φε­ρό­μα­στε σε πουλόβερ.

Επι­σκε­φθεί­τε το https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/poulober και ανα­κα­λύψ­τε μονα­δι­κές επι­λο­γές που θα σας κάνουν να εντυ­πω­σιά­σε­τε τους γύρω σας.

3. Ανανεώστε την Γκαρνταρόμπα σας με Χειμερινές Αποχρώσεις

Οι χει­με­ρι­νές απο­χρώ­σεις όπως τα μπορ­ντό, το σκού­ρο μπλε, το μαύ­ρο και το μωβ δίνουν μια ζεστή και ζωντα­νή αίσθη­ση στην γκαρ­ντα­ρό­μπα σας. Ανα­ζη­τή­στε ρού­χα σε αυτές τις απο­χρώ­σεις για να δημιουρ­γή­σε­τε ενδια­φέ­ρο­ντες συνδυασμούς.

Πέρα από τα ρού­χα, μην ξεχά­σε­τε να ενσω­μα­τώ­σε­τε τις χει­με­ρι­νές απο­χρώ­σεις σε αξε­σουάρ όπως σκου­φιά, κασκόλ, γάντια και μπό­τες. Με τη σωστή χρή­ση αυτών των αξε­σουάρ, μπο­ρεί­τε να προ­σθέ­σε­τε μια πινε­λιά κομ­ψό­τη­τας σε κάθε σας εμφάνιση.

4. Χειμερινές Εμφανίσεις για Κάθε Περίσταση: Ο Απόλυτος Συνδυασμός Ρούχων και Υποδημάτων

Οι καθη­με­ρι­νές υπο­χρε­ώ­σεις δε στα­μα­τούν ποτέ. Έτσι, θα πρέ­πει να είστε σίγου­ροι πως έχε­τε τα κατάλ­λη­λα ρού­χα και υπο­δή­μα­τα για κάθε περίσταση.

Καθη­με­ρι­νό σύνο­λο: Επι­λέξ­τε ένα ζεστό που­λό­βερ σε συν­δυα­σμό με ένα τζιν παντε­λό­νι. Μην ξεχά­σε­τε ένα μπου­φάν με επέν­δυ­ση αλλά και ένα κασκόλ για στυλ.

Επαγ­γελ­μα­τι­κή εμφά­νι­ση: Επι­λέξ­τε ένα κομ­ψό παλ­τό σε συν­δυα­σμό με ένα που­κά­μι­σο και παντε­λό­νι σε έντο­νο χρώ­μα. Μαύ­ρα δερ­μά­τι­να παπού­τσια για τους άντρες και ψηλο­τά­κου­να μπο­τά­κια για τις γυναί­κες, μπο­ρούν να κάνουν τη διαφορά.

Σύνο­λο για μια μέρα στο χιό­νι: Η στο­λή του σκι είναι, πιθα­νό­τα­τα, η καλύ­τε­ρη επι­λο­γή. Συμπλη­ρώ­στε την εμφά­νι­σή σας με ένα ζευ­γά­ρι ανθε­κτι­κών και μπο­τών Moon Boot που θα σας προ­στα­τεύ­σουν από το κρύο και τον πάγο. Μπο­ρεί­τε να βρεί­τε τη σει­ρά Moon Boot στο answear.gr και να ανα­κα­λύ­ψε­τε μονα­δι­κά σχέ­δια και χρώματα.

5. Χρησιμοποιήστε Αξεσουάρ που θα Απογειώσουν το Χειμερινό σας Λουκ

Τα αξε­σουάρ μπο­ρούν να ανα­βαθ­μί­σουν εύκο­λα τη χει­με­ρι­νή σας εμφά­νι­ση. Ζεστά κασκόλ, δια­κρι­τι­κά γάντια, εντυ­πω­σια­κά κοσμή­μα­τα και τσά­ντες θα κάνουν κάθε σύνο­λο σας να ξεχωρίζει.

Χρη­σι­μο­ποιώ­ντας αυτά τα αξε­σουάρ, δίνε­τε έναν ανα­νε­ω­μέ­νο αέρα στη χει­με­ρι­νή σας εμφά­νι­ση και να ξεχω­ρί­ζε­τε με το στυλ και την κομ­ψό­τη­τα σας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο