Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καιρός 31/10/2021: Τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και νότια

Παρο­δι­κές νεφώ­σεις κυρί­ως στα ανα­το­λι­κά και νότια ανα­μέ­νο­νται την Κυρια­κή, με τοπι­κές βρο­χές στα ανα­το­λι­κά ηπει­ρω­τι­κά, στην Πελο­πόν­νη­σο, στις Κυκλά­δες, στα νησιά του Ανα­το­λι­κού Αιγαί­ου, στην Κρή­τη και στα Δωδε­κά­νη­σα. Στην Κρή­τη και στα Δωδε­κά­νη­σα υπάρ­χει πιθα­νό­τη­τα και για σπο­ρα­δι­κές καται­γί­δες, σύμ­φω­να με το meteo του Αστε­ρο­σκο­πεί­ου. Τις πρω­ι­νές ώρες υπάρ­χει πιθα­νό­τη­τα να σημειω­θούν τοπι­κές ομί­χλες στα κεντρι­κά και βόρεια.

Η θερ­μο­κρα­σία θα κυμαν­θεί στη Δυτι­κή Μακε­δο­νία από ‑1 έως 13 βαθ­μούς, στην υπό­λοι­πη Βόρεια Ελλά­δα από ‑1 έως 17, στην Ήπει­ρο από 1 έως 20 βαθ­μούς, στη Θεσ­σα­λία από 0 έως 16, στα υπό­λοι­πα ηπει­ρω­τι­κά από 3 έως 18–19 βαθ­μούς, στα νησιά του Ιονί­ου από 7 έως 18, στα νησιά του Βόρειου Αιγαί­ου από 9 έως 18–19 και στα υπό­λοι­πα νησιω­τι­κά τμή­μα­τα του Αιγαί­ου και στην Κρή­τη από 10 έως 19–20 βαθ­μούς, ενώ στο Καστε­λό­ρι­ζο οι μέγι­στες θα φτά­σουν στους 22–23 βαθ­μούς Κελσίου.

Οι άνε­μοι στο Αιγαίο θα πνέ­ουν από βόρειες διευ­θύν­σεις και στο Ιόνιο ανα­το­λι­κοί με εντά­σεις έως 5–6 μποφόρ.

Στην Αττι­κή ανα­μέ­νο­νται παρο­δι­κές νεφώ­σεις με πιθα­νό­τη­τα τοπι­κών βρο­χών στα βόρεια του νομού. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν βόρειοι με εντά­σεις 3–4 μπο­φόρ και πιθα­νώς στα ανα­το­λι­κά έως 5 μπο­φόρ. Η θερ­μο­κρα­σία θα κυμαν­θεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσ­σα­λο­νί­κη ανα­μέ­νε­ται αίθριος και­ρός με τοπι­κές νεφώ­σεις. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από διά­φο­ρες διευ­θύν­σεις με εντά­σεις έως 2 μπο­φόρ. Η θερ­μο­κρα­σία θα κυμαν­θεί από 9 έως 14–15 βαθμούς.

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο