Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Τη στήριξή του στη “Λαϊκή Συσπείρωση” εκφράζει ο Άλκης Παπαδήμας

Τη στή­ρι­ξή του στη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» της Και­σα­ρια­νής, με υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο τον Ηλία Στα­μέ­λο, εκφρά­ζει ο Άλκης Παπα­δή­μας, πρώ­ην αντι­δή­μαρ­χος Και­σα­ρια­νής την περί­ο­δο 1980–1990.

Συγκε­κρι­μέ­να, σημειώνει:

«Αγα­πη­τές φίλες και φίλοι

Στις δημο­τι­κές εκλο­γές του Οκτω­βρί­ου στη­ρί­ζω τηΛαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” της Και­σα­ρια­νής με υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο τον Ηλία Στα­μέ­λο για­τί:

  • Η Τοπι­κή Αυτο­διοί­κη­ση πρέ­πει να είναι διεκ­δι­κη­τι­κή και αγω­νι­στι­κή για την αντι­με­τώ­πι­ση των προ­βλη­μά­των της πόλης, αλλά και την από­κρου­ση της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής της κυβέρ­νη­σης. Πρέ­πει να έχει όχι μόνο αρμο­διό­τη­τες, αλλά και τους οικο­νο­μι­κούς πόρους, ώστε να μπο­ρεί να δια­χει­ρι­στεί προς όφε­λος των πολι­τών ζητή­μα­τα που έχουν να κάνουν με την Υγεία, το περι­βάλ­λον και τον Πολι­τι­σμό, την αντι­πλημ­μυ­ρι­κή και αντι­πυ­ρι­κή προ­στα­σία και τελι­κά ένα σύνο­λο δρά­σε­ων για την ανα­βάθ­μι­ση της ποιό­τη­τας ζωής στην πόλη.
  • Η ”Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” με υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο τον Ηλία Στα­μέ­λο όπως έχει ήδη απο­δεί­ξει στο παρελ­θόν, αλλά και με το τωρι­νό της πρό­γραμ­μα υπη­ρε­τεί αυτές τις λαϊ­κές ανά­γκες με έργα και παρεμ­βά­σεις που ανα­βαθ­μί­ζουν τη ζωή των πολι­τών, με καθα­ρό λόγο, ήθος και ανιδιοτέλεια.
  • Θα συνε­χί­σει το δημιουρ­γι­κό έργο στην Και­σα­ρια­νή, που ξεκί­νη­σε μετά τη δικτα­το­ρία ο αεί­μνη­στος δήμαρ­χος Πανα­γιώ­της Μακρής (Σκο­πευ­τή­ριο, σχο­λεία, Πνευ­μα­τι­κό Κέντρο, γήπε­δα, ”Ξύλι­να” και τόσα άλλα).
  • Η ”Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” με υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο τον Ηλία Στα­μέ­λο εκφρά­ζει σήμε­ρα τη συνέ­χεια της παρά­τα­ξης του Πανα­γιώ­τη Μακρή με αγω­νι­στι­κό­τη­τα και εντι­μό­τη­τα όπως αρμό­ζει στην ηρω­ι­κή Καισαριανή».

Πηγή: 902.gr

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο