Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και τρίτος νεκρός από το φονικό πέρασμα του Ιανού — Αγνοούνται δύο

Ο τρα­γι­κός απο­λο­γι­σμός της κακο­και­ρί­ας έτσι ανέρ­χε­ται σε τρεις νεκρούς. Νεκρός εντο­πί­στη­κε ο ηλι­κιω­μέ­νος άντρας στην Καστα­νιά Καρ­δί­τσας, στο σπί­τι του οποί­ου είχε καταρ­ρεύ­σει η σκε­πή, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες που μετέ­δω­σε η ΕΡΤ.

Ειδι­κό­τε­ρα, λίγο πριν από τις 10 το πρωί άνδρες της ΕΜΑΚ εντό­πι­σαν στα χαλά­σμα­τα του σπι­τιού του τον αγνο­ού­με­νο 62χρονο άνδρα στην Καστα­νιά Καρ­δί­τσας, σύμ­φω­να με την ΕΡΤ.

Αγω­νία επι­κρα­τεί για τους δύο ανθρώ­πους που αγνο­ού­νται στη Θεσ­σα­λία μετά το κατα­στρο­φι­κό πέρα­σμα της κακο­και­ρί­ας, η οποία άφη­σε πίσω της τρεις νεκρούς. Ανδρες της Πυρο­σβε­στι­κής σαρώ­νουν τις περιο­χές όπου εξα­φα­νί­στη­καν δύο άνθρω­ποι. Πρό­κει­ται για:

- Τη 43χρονη οδη­γό του αυτο­κι­νή­του που παρα­σύρ­θη­κε στο Μου­ζά­κι Καρ­δί­τσας. Το αυτο­κί­νη­τό της εντο­πί­στη­κε χθες, αλλά όχι και η ίδια.

- Και έναν βοσκό που αγνο­εί­ται στο Μακρυ­χώ­ρι Καρδίτσας.

Η νύχτα ήταν δύσκο­λη για το χωριό Καλο­γρια­νά Καρ­δί­τσας, το οποίο έχει δεχτεί μεγά­λους όγκους νερού, ενώ τα σωστι­κά συνερ­γεία βρί­σκο­νται σε διά­φο­ρες περιο­χές της Θεσ­σα­λί­ας, καθώς οι ζημιές είναι μεγά­λες με γέφυ­ρες να έχουν καταρ­ρεύ­σει, σπί­τια να έχουν πλημ­μυ­ρί­σει και στο Μου­ζά­κι να έχει υπο­στεί κατα­στρο­φή και το κέντρο Υγείας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο