Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καλλιθέα: Εργαζόμενος του δήμου κατέρρευσε και πέθανε σε ώρα εργασίας εν μέσω καύσωνα

Νεκρός εργα­ζό­με­νος του δήμου Καλ­λι­θέ­ας πιθα­νό­τα­τα από θερ­μο­πλη­ξία, εν ώρα υπη­ρε­σί­ας, τη στιγ­μή που άνοι­γε παι­δι­κή χαρά.

Ο 49χρονος, σύμ­φω­να με το Kallitheacity.gr,com, αντι­με­τώ­πι­ζε σοβα­ρά προ­βλή­μα­τα υγεί­ας. Το μοι­ραίο συνέ­βη τη στιγ­μή που άνοι­γε παι­δι­κή χαρά.

Για την ακρί­βεια, γύρω στις 16:45 την Κυρια­κή 23/07 — ημέ­ρα που κατα­γρά­φη­καν ακραί­ες θερ­μο­κρα­σί­ες — ο άτυ­χος άνδρας πήγε για να ανοί­ξει την παι­δι­κή χαρά, η οποία βρί­σκε­ται μετα­ξύ των οδών Σπάρ­της και Περι­κλέ­ους στην Καλλιθέα.

Αφού ξεκλεί­δω­σε την είσο­δο της οδού Σπάρ­της, διά­νυ­σε μια από­στα­ση περί­που 50 μέτρων μέσα στην παι­δι­κή χαρά μέχρι να φτά­σει στην δεύ­τε­ρη είσο­δο στην οδό Περι­κλέ­ους και εκεί κατέρ­ρευ­σε, σύμ­φω­να με αυτό­πτες μάρτυρες.

Οι περί­οι­κοι ειδο­ποί­η­σαν αμέ­σως το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτα­σε έγκαι­ρα στο σημείο, περί­που στις 17:15, ενώ μετέ­βη­σαν επί­σης ομά­δα ΔΙ.ΑΣ, ένα περι­πο­λι­κό της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ένας δικυ­κλι­στής δια­σώ­στης του ΕΚΑΒ.

Ο 49χρονος ήταν πατέ­ρας ενός ανη­λί­κου παι­διού 16 ετών και παρά την υπε­ράν­θρω­πη προ­σπά­θεια δια­σώ­στη του ΕΚΑΒ δεν τα κατά­φε­ρε να κρα­τη­θεί στη ζωή.

Αν επι­βε­βαιω­θεί ότι ο άνδρας άφη­σε την τελευ­ταία του πνοή λόγω θερ­μο­πλη­ξί­ας, θα πρό­κει­ται για τον δεύ­τε­ρο θάνα­το λόγω καύ­σω­να, μετά το περι­στα­τι­κό με τον 46χρονο δια­νο­μέα στη Χαλκίδα.

 

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο