Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΔΥΠΑ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αναρ­τή­θη­καν σήμε­ρα, Τετάρ­τη 7 Ιου­νί­ου 2023, τα προ­σω­ρι­νά μητρώα δικαιού­χων και απο­κλειο­μέ­νων και το μητρώο παρό­χων του προ­γράμ­μα­τος δια­μο­νής παι­διών σε παι­δι­κές κατα­σκη­νώ­σεις έτους 2023 στον ιστό­το­πο της Δημό­σιας Υπη­ρε­σί­ας Απα­σχό­λη­σης (ΔΥΠΑ) http://www.dypa.gov.gr.

Οι δικαιού­χοι που κατέ­θε­σαν ηλε­κτρο­νι­κή αίτη­ση συμ­με­το­χής έχουν δικαί­ω­μα υπο­βο­λής ένστα­σης κατά των απο­τε­λε­σμά­των από την Πέμ­πτη, 8 Ιου­νί­ου 2023 και ώρα 10:00, μέχρι το Σάβ­βα­το 10 Ιου­νί­ου και ώρα 14:00, απο­κλει­στι­κά ηλε­κτρο­νι­κά, μέσω της Ενιαί­ας Ψηφια­κής Πύλης της Δημό­σιας Διοί­κη­σης (gov.gr), στη διεύ­θυν­ση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/kataskenoseis/programmata-kataskenoseon-oaed.

Συγκε­κρι­μέ­να, η δια­δρο­μή είναι: Αρχι­κή, Εργα­σία και ασφά­λι­ση, Κατα­σκη­νώ­σεις, Προ­γράμ­μα­τα κατα­σκη­νώ­σε­ων Δημό­σιας Υπη­ρε­σί­ας Απα­σχό­λη­σης ΔΥΠΑ.

Στις ενστά­σεις οι δικαιού­χοι πρέ­πει να συνυ­πο­βά­λουν απο­δει­κτι­κά των ισχυ­ρι­σμών τους, επι­συ­νά­πτο­ντας τα σχε­τι­κά δικαιο­λο­γη­τι­κά απο­κλει­στι­κά ηλεκτρονικά.

Το πρό­γραμ­μα θα υλο­ποι­η­θεί από τις 15 Ιου­νί­ου 2023 έως τις 10 Σεπτεμ­βρί­ου 2023 για τα παι­διά τυπι­κής ανά­πτυ­ξης και έως τις 20 Σεπτεμ­βρί­ου 2023 για τα παι­διά με ανα­πη­ρία με ποσο­στό 50% και άνω.

Η μέγι­στη διάρ­κεια δια­μο­νής είναι 15 συνε­χό­με­νες ημέ­ρες, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νων και των ημε­ρών προ­σέ­λευ­σης και ανα­χώ­ρη­σης, ενώ στις κατα­σκη­νώ­σεις που λει­τουρ­γούν στους πυρό­πλη­κτους δήμους Ιστιαίας–Αιδηψού και Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας, η δια­μο­νή μπο­ρεί να έχει διάρ­κεια έως 30 συνε­χό­με­νες ημέρες.

Οι δικαιού­χοι επι­δο­τού­νται για τη δια­μο­νή των ωφε­λού­με­νων παι­διών τους σε παι­δι­κή κατα­σκή­νω­ση του μητρώ­ου παρό­χων της ΔΥΠΑ, μέσω επι­τα­γής δια­μο­νής σε παι­δι­κές κατα­σκη­νώ­σεις, η οποία έχει τη μορ­φή ενός μονα­δι­κού ηλε­κτρο­νι­κού κωδι­κού αριθμού.

Ο συνο­λι­κός αριθ­μός των παι­διών που θα φιλο­ξε­νη­θούν σε παι­δι­κές κατα­σκη­νώ­σεις είναι 70.000 και ο συνο­λι­κός προ­ϋ­πο­λο­γι­σμός του προ­γράμ­μα­τος ανέρ­χε­ται στα 35 εκατ. ευρώ.

Για περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες σχε­τι­κά με τους όρους και τις προ­ϋ­πο­θέ­σεις, οι ενδια­φε­ρό­με­νοι μπο­ρούν να επι­σκε­φτούν τη διεύ­θυν­ση: https://www.dypa.gov.gr/paidikes-kataskinwseis.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο