Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας στο Κουκάκι, αλλά όλα έγιναν σύμφωνα με το νόμο!!!

Την διε­νέρ­γεια κατε­πεί­γου­σας προ­κα­κτι­κής εξέ­τα­σης, μετά τις καταγ­γε­λί­ες για αστυ­νο­μι­κή βία στη διάρ­κεια των επι­χει­ρή­σε­ων της ΕΛΑΣ στο Κου­κά­κι, διέ­τα­ξε ο προϊ­στά­με­νος της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών, Βαγ­γέ­λης Ιωαννίδης.

Η παραγ­γε­λία του εισαγ­γε­λέα προς τον λει­τουρ­γό που θα ανα­λά­βει την έρευ­να, είναι να συγκε­ντρώ­σει και να μελε­τή­σει όλα τα στοι­χεία με στό­χο την δια­κρί­βω­ση τυχόν αδι­κη­μά­των εκ μέρους των αστυ­νο­μι­κών, ανά­με­σα στα οποία και αυτό της σωμα­τι­κής βλάβης.

Παράλ­λη­λα, πλη­ρο­φο­ρί­ες από την Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών ανα­φέ­ρουν, πως κατά την χθε­σι­νή επι­χεί­ρη­ση της Αστυ­νο­μί­ας για την εκκέ­νω­ση κατα­λή­ψε­ων στο Κου­κά­κι βρί­σκο­νταν τρεις εισαγ­γε­λείς που ήταν παρό­ντες στις κατ΄οίκον έρευ­νες, οι οποί­ες διε­νερ­γή­θη­καν σύμ­φω­να με τον νόμο.

Λαμ­βά­νο­ντας υπό­ψη την εκτί­μη­ση ότι οι « κατ΄οίκον έρευ­νες, οι οποί­ες διε­νερ­γή­θη­καν σύμ­φω­να με τον νόμο» , η συγκε­κρι­μέ­νη έρευ­να δεί­χνει να είναι μια προ­σπά­θεια α αμβρ­λυν­θούν οι αντι­δρά­σεις και να απο­κτή­σει  βία των ΕΚΑ­Μι­τών την απα­ραί­τη­τη νομιμοποίηση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο