Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκε η περιουσία του π. Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και δύο ακόμα προσώπων

Με διά­τα­ξη του επι­κε­φα­λής της Αρχής για το Ξέπλυ­μα Βρώ­μι­κου Χρή­μα­τος, δεσμεύ­τη­κε η περιου­σία του πατέ­ρα Αντω­νί­ου, της πρε­σβυ­τέ­ρας του και δύο ακό­μη προ­σώ­πων της Κιβω­τού του Κόσμου.

Ειδι­κό­τε­ρα, ο πρώ­ην αντει­σαγ­γε­λέ­ας του Αρεί­ου Πάγου και επι­κε­φα­λής της Αρχής για το Ξέπλυ­μα Βρώ­μι­κου Χρή­μα­τος κ. Βουρ­λιώ­της δια­βί­βα­σε στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Αθη­νών το πόρι­σμα της έρευ­νας της Αρχής για την Κιβω­τού του Κόσμου, καθώς εντο­πί­ζο­νται ενδεί­ξεις τέλε­σης σοβα­ρών κακουρ­γη­μα­τι­κών πρά­ξε­ων για τον πατέ­ρα Αντώ­νιο, την πρε­σβύ­τε­ρα Στα­μα­τία Γεωρ­γα­ντή και δύο συνερ­γα­τών τους.

Συγκε­κρι­μέ­να, σε λογα­ρια­σμούς και ακί­νη­τα, υπάρ­χουν σοβα­ρές ενδεί­ξεις τέλε­σης των αδι­κη­μά­των της νομι­μο­ποί­η­σης εσό­δων από παρά­νο­μη δρα­στη­ριό­τη­τα, της υπε­ξαί­ρε­σης και της απιστίας.

Το ζευ­γά­ρι φέρε­ται να ζού­σε με χρή­μα­τα της ΜΚΟ, ενώ ταυ­τό­χρο­να εμφα­νί­ζο­νται αγο­ρές ακι­νή­των από τον πατέ­ρα Αντώ­νιο που θεω­ρού­νται ύπο­πτες, ενώ για αλλά δύο πρό­σω­πα φέρε­ται να προ­έ­κυ­ψαν «ύπο­πτα» ποσά.

Το πόρι­σμα έχει ήδη απο­στα­λεί στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών και θα συσχε­τι­σθεί με τη δικο­γρα­φία που έχει στα χέρια του ο εισαγ­γε­λέ­ας Ιωάν­νης Σέβης.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο