Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Αθωράκιστος ο Βόλος με ευθύνη κυβέρνησης, περιφερειακών και τοπικών αρχών (ΦΩΤΟ)

Κλι­μά­κια της ΚΟ Μαγνη­σί­ας του ΚΚΕ, με επι­κε­φα­λής τον Απο­στό­λη Ριζό­που­λο, γραμ­μα­τέα της ΤΕ Μαγνη­σί­ας και υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο Βόλου με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και τον Βασί­λη Μετα­ξά βου­λευ­τής του Κόμ­μα­τος , βρί­σκο­νται αυτή τη στιγ­μή στις πλη­γεί­σες συνοι­κί­ες της πόλης.

Η αγα­νά­κτη­ση των κατοί­κων είναι μεγά­λη καθώς ακό­μα δεν πρό­λα­βαν να συνέλ­θουν από την προη­γού­με­νη πλημ­μύ­ρα και χτες η πόλη «πνί­γη­κε» ξανά.

Αυτό που δια­πι­στώ­νε­ται είναι το πόσο αθω­ρά­κι­στη παρα­μέ­νει η πόλη σε ό,τι αφο­ρά τα απα­ραί­τη­τα ολο­κλη­ρω­μέ­να αντι­πλημ­μυ­ρι­κά έργα, αλλά και σε στοι­χειώ­δη μέτρα όπως καθα­ρι­σμός ρεμά­των, φρε­α­τί­ων κλπ.

Την ευθύ­νη για αυτές τις καθυ­στε­ρή­σεις έχουν κυβέρ­νη­ση, περι­φε­ρεια­κή και δημο­τι­κή αρχή, που καλ­λιερ­γού­σαν όλες αυτές τις  μέρες τον εφη­συ­χα­σμό, λέγο­ντας μάλι­στα ότι «τέτοια φαι­νό­με­να συμ­βαί­νουν κάθε χίλια χρόνια».

Εδώ και τώρα  να παρ­θούν όλα τα απα­ραί­τη­τα μέτρα για την προ­στα­σία της ζωής και της περιου­σί­ας του λαού της Μαγνη­σί­ας. Να προ­χω­ρή­σει άμε­σα η απο­κα­τά­στα­ση των ζημιών και να απο­ζη­μιω­θούν οι πλη­γέ­ντες στο 100%, χωρίς όρους και προ­ϋ­πο­θέ­σεις. Να δια­μορ­φω­θεί και να υλο­ποι­η­θεί ολο­κλη­ρω­μέ­νο σχέ­διο αντι­πλημ­μυ­ρι­κής προστασίας.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο