Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Κριτήριο ψήφου η καταδίκη της ακραίας εγκληματικής πολιτικής και όσων την εκφράζουν

Κρι­τή­ριο ψήφου η κατα­δί­κη της ακραί­ας εγκλη­μα­τι­κής πολι­τι­κής και όσων την εκφρά­ζουν σχο­λιά­ζει το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις νέες κατα­στρο­φές από τις πλημ­μύ­ρες σε Θεσ­σα­λία και Βόρεια Εύβοια.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Οι νέες κατα­στρο­φές, οι πλημ­μυ­ρι­σμέ­νες πόλεις και χωριά, ακό­μα και νοσο­κο­μεία, οι άνθρω­ποι που βρί­σκο­νται ξανά εγκλω­βι­σμέ­νοι πριν προ­λά­βουν να επου­λώ­σουν τις πλη­γές τους από την προη­γού­με­νη κακο­και­ρία, “πνί­γουν” στις λάσπες την προ­πα­γάν­δα της κυβέρ­νη­σης περί “ακραί­ων και­ρι­κών φαι­νο­μέ­νων” που συμ­βαί­νουν “μια φορά στα χίλια χρό­νια”. Ακραία εγκλη­μα­τι­κή είναι μόνο η πολι­τι­κή τους, η ανυ­παρ­ξία αντι­πλημ­μυ­ρι­κών έργων και άλλων μέτρων πρό­λη­ψης και η εγκα­τά­λει­ψη των πλη­γέ­ντων στη μοί­ρα τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο, μαζί με την ανά­γκη οργά­νω­σης του αγώ­να και της αλλη­λεγ­γύ­ης, πρέ­πει να γίνει κρι­τή­ριο ψήφου στις δημο­τι­κές και περι­φε­ρεια­κές εκλο­γές η κατα­δί­κη αυτής της πολι­τι­κής και όσων την εκφρά­ζουν, ενι­σχύ­ο­ντας τα αγω­νι­στι­κά ψηφο­δέλ­τια της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” σε δήμους και Περιφέρειες».

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο