Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Οι υπο­ψή­φιοι Δήμαρ­χοι με το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης», το ψηφο­δέλ­τιο που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ στους Δήμους της Ανα­το­λι­κής Θεσ­σα­λο­νί­κης είναι οι εξής:

Αναστασία Ποικιλίδου — Υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς

Η Ανα­στα­σία Ποι­κι­λί­δου είναι 27 ετών. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στην Καλα­μα­ριά. Απο­φοί­τη­σε από το 5ο Γενι­κό Λύκειο Θεσ­σα­λο­νί­κης. Το 2014 εισή­χθη στο Τμή­μα Οικο­νο­μι­κών Επι­στη­μών του ΑΠΘ. Σήμε­ρα είναι ιδιω­τι­κή υπάλ­λη­λος, εργα­ζό­με­νη σε εται­ρεία logistcs.

Είναι εκλεγ­μέ­νη δημο­τι­κή σύμ­βου­λος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στο Δήμο Καλα­μα­ριάς. Επί­σης, είναι μέλος του σωμα­τεί­ου ιδιω­τι­κών υπαλ­λή­λων και του συλ­λό­γου κατοί­κων στο Καρα­μπουρ­νά­κι Καλα­μα­ριάς «Ο Ποσειδώνας».

Οδυσσέας Μάαιτα — Υποψήφιος δήμαρχος Πυλαία — Χορτιάτη

Ο Οδυσ­σέ­ας Μαάι­τα Τζα­μάλ είναι 44 ετών, διδά­κτο­ρας του τμή­μα­τος Φυσι­κής του ΑΠΘ και κάτο­χος μετα­πτυ­χια­κού διπλώ­μα­τος ειδί­κευ­σης. Σήμε­ρα εργά­ζε­ται ως συμ­βα­σιού­χος καθη­γη­τής στο τμή­μα φυσι­κής του ΔΙΠΑΕ ενώ στο παρελ­θόν έχει διδά­ξει και σε άλλα πανε­πι­στη­μια­κά τμήματα.

Είναι μέλος της Ένω­σης Ελλή­νων Φυσι­κών και της Ευρω­παϊ­κής Ένω­σης Μηχα­νι­κής. Είναι δημο­τι­κός σύμ­βου­λος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στο δήμο Πυλαί­ας- Χορ­τιά­τη. Πρό­ε­δρος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου του Συλ­λό­γου Γονέ­ων του 1ου δημο­τι­κού σχο­λεί­ου Πανο­ρά­μα­τος και μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της Ένω­σης Γονέ­ων Πυλαί­ας Χορτιάτη.

Κοσμάς Στεφανίδης — Υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού

Ο Κοσμάς Στε­φα­νί­δης είναι 43 ετών, κάτοι­κος Επα­νο­μής. Είναι από­φοι­τος ΙΕΚ Ηχο­λη­ψί­ας. Εργά­στη­κε για πολ­λά χρό­νια στο χώρο των Μέσων Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης ως τεχνι­κός ήχου.

Τα τελευ­ταία χρό­νια είναι αγρό­της και γραμ­μα­τέ­ας στον Αγρο­το­κτη­νο­τρο­φι­κό σύλ­λο­γο Ανα­το­λι­κής Θεσ­σα­λο­νί­κης. Επί­σης είναι αντι­πρό­ε­δρος του Διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου της Ένω­σης Γονέ­ων Δήμου Θερμαϊκού.

Φάνης Καρκατζούνης — Υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης

Ο Φάνης Καρ­κα­τζού­νης είναι 45 ετών, κάτοι­κος Ν. Ραι­δε­στού και εργά­ζε­ται ως φιλό­λο­γος στη δημό­σια εκπαί­δευ­ση. Είναι παντρε­μέ­νος με την Τατιά­να Τρια­ντα­φυλ­λί­δου και έχουν τέσ­σε­ρα παι­διά. Εχει στα­θε­ρή συν­δι­κα­λι­στι­κή δρά­ση στο χώρο της δημό­σιας εκπαίδευσης.

Είναι μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Γονέ­ων και Κηδε­μό­νων του 3ου Γυμνα­σί­ου Θέρ­μης, της Ενω­σης Γονέ­ων δήμου Θέρ­μης και της Ομο­σπον­δί­ας Γονέ­ων Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας. Είναι δημο­τι­κός σύμ­βου­λος Θέρ­μης και επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» Θέρ­μης από το 2014.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο