Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης προκαλεί το λαό της Θεσσαλονίκης με τις εξαγγελίες του για την Υγεία…

«Μόνο ως πρό­κλη­ση μπο­ρούν να εκλά­βουν τις νέες εξαγ­γε­λί­ες του κ. Μητσο­τά­κη για την Υγεία οι Θεσ­σα­λο­νι­κείς και ειδι­κά οι καρ­κι­νο­πα­θείς» τονί­ζει σε σχό­λιό της η Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ, με αφορ­μή τα όσα ανα­κοί­νω­σε στην επί­σκε­ψή του στο Ωραιό­κα­στρο ο Κυρ. Μητσο­τά­κης, και προ­σθέ­τει πως πρό­κει­ται για «άλλη μια κού­φια υπό­σχε­ση για νέο αντι­καρ­κι­νι­κό, αυτή τη φορά, νοσο­κο­μείο, όταν ήδη έχει ξεχα­στεί αυτή για το παι­δια­τρι­κό, που ματαιώ­νε­ται ελλεί­ψει χορη­γού..! Ήδη επί­σης είναι γνω­στό ότι κάθε νέο νοσο­κο­μείο θα είναι πλή­ρως υπο­ταγ­μέ­νο στη λογι­κή του κόστους. Το δήλω­σε με κυνι­κό τρό­πο, άλλω­στε, πρό­σφα­τα ο υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής της ΝΔ, κ. Πνευματικός.

Φυσι­κά, τσι­μου­διά για την επα­να­λει­τουρ­γία του Λοι­μω­δών και του νοσο­κο­μεί­ου “Πανα­γία”, που η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ έκλει­σαν και ο ΣΥΡΙΖΑ δια­τή­ρη­σε κλει­δω­μέ­να. Τσι­μου­διά για τις τερά­στιες ελλεί­ψεις στο ΕΚΑΒ, που στοι­χί­ζουν καθη­με­ρι­νά πλέ­ον ανθρώ­πι­νες ζωές, με πιο πρό­σφα­τη στη Χαλκιδική.

Ο λαός της Θεσ­σα­λο­νί­κης ξέρει τα απο­τε­λέ­σμα­τα της πολι­τι­κής και της ΝΔ στην Υγεία, που μετρά ως κόστος την ανθρώ­πι­νη ζωή. Πλή­ρω­σε βαρύ τίμη­μα, ειδι­κά μέσα στην πανδημία.

Η ψήφος στο ΚΚΕ μπο­ρεί να ενι­σχύ­σει εδώ και τώρα τη διεκ­δί­κη­ση για νέα νοσο­κο­μεία, για προ­σλή­ψεις για­τρών και νοση­λευ­τών, για επάρ­κεια στό­λου και προ­σω­πι­κού του ΕΚΑΒ. Στο δίλημ­μα ή τα κέρ­δη τους ή οι ζωές μας, η επι­λο­γή πρέ­πει να είναι με το ΚΚΕ για τις ζωές μας».

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο