Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πλεύση Ελευθερίας: Και πέμπτη αποχώρηση από το κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου…

Νέα απο­χώ­ρη­ση, η πέμ­πτη κατά σει­ρά, υπο­ψη­φί­ου βου­λευ­τή από τα ψηφο­δέλ­τια της «Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας» πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε σήμε­ρα, συνο­δευό­με­νη και αυτή με καταγ­γε­λί­ες για την ανή­θι­κη συμπε­ρι­φο­ρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Πρό­κει­ται για την πρώ­τη σε ψήφους στη Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης, Νικο­λέτ­τα Μπου­ρα­ζά­νη. «Απο­σύ­ρω την στή­ρι­ξη μου στην Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας και στη Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου», η Νικο­λέτ­τα Μπου­ρα­ζά­νη, λέγο­ντας ότι η Ζωή Κωντα­ντο­πού­λου «παρα­βλέ­πο­ντας εντε­λώς την στραυ­ρο­δο­σία των εκλο­γών της 21ης Μαϊ­ου, εξέ­δω­σε τις λίστες για τις επό­με­νες εκλο­γές, στην ουσία, “διο­ρί­ζο­ντας ημέ­τε­ρους”. Αυτές οι πρά­ξεις δεν συνά­δουν με αυτά που προ­α­σπί­ζε­ται η δια­κή­ρυ­ξη της Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας, περί δημο­κρα­τί­ας, αξιο­κρα­τί­ας, ήθους και δικαιο­σύ­νης».

Σύμ­φω­να με τη δήλω­ση απο­χώ­ρη­σης της κας Μπου­ρα­ζά­νη: «είχα την εντύ­πω­ση ότι υπο­στή­ρι­ζα μια γυναί­κα με αξί­ες και ηθι­κή, η οποία όμως πράτ­τει ακρι­βώς με τον αντί­θε­το τρό­πο, όπως φαί­νε­ται».

Υπεν­θυ­μι­ζε­ται ότι χθες ανα­κοί­νω­σαν ότι απο­χω­ρούν ο Χρή­στος Λάμπρου, η Χρύ­σα Δια­μα­ντο­πού­λου, η Μαρ­γα­ρί­τα Καζά­κου και η Όλγα Δάλ­λα.

Με το «έτσι θέλω» η Ζ. Κων­στα­ντο­πού­λου έβα­λε τον σύντρο­φό της Δ. Καρα­να­στά­ση σε εκλό­γι­μη θέση – «Βρο­χή» οι καταγ­γε­λί­ες για «φυτευ­τούς» 

«Παρα­κα­λώ να μην ψηφί­σε­τε το κόμ­μα πλεύ­ση ελευ­θε­ρί­ας της Ζωής Κων­στα­ντο­πού­λου (…) που κοροϊ­δεύ­ει και εξαπατά…»

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο