Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚΕ: «Στη Νέα Ιωνία του μπλόκου της Καλογρέζας, της προσφυγιάς, των εργαζομένων, οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία θέση!»

Σε ανα­κοί­νω­σή τους οι Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις Νέας Ιωνί­ας του ΚΚΕ σχε­τι­κά με τον υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο Νίκο Κου­κου­λά­ρη αναφέρουν: 

«Στη Νέα Ιωνία του μπλό­κου της Καλο­γρέ­ζας, της προ­σφυ­γιάς, του ξερι­ζω­μού, των εργα­ζο­μέ­νων, οι φασί­στες υπό­δι­κοι εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής δεν έχουν καμία θέση!

Γι’ αυτό το λόγο, ο λαός της πόλης μας πρέ­πει να απο­μο­νώ­σει όσους τα προη­γού­με­να χρό­νια έπαι­ξαν ρόλο στο ξέπλυ­μα των φασι­στών, όσους τους έδω­σαν χεί­ρα βοη­θεί­ας. Τέτοια περί­πτω­ση είναι ο υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Νέας Ιωνί­ας Νίκος Κου­κου­λά­ρης, που στις δημο­τι­κές εκλο­γές του 2014 ήταν ομι­λη­τής σε εκδή­λω­ση του ψηφο­δελ­τί­ου της Χρυ­σής Αυγής για το Δήμο Αθη­ναί­ων μαζί με άλλους γνω­στούς υπό­δι­κους φασίστες.

Ο Ν. Κου­κου­λά­ρης σε συγκέ­ντρω­ση της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής το 2014.

Καλού­με το λαό της πόλης να υψώ­σει ένα αδια­πέ­ρα­στο τεί­χος στους φασί­στες και όσους τους ανέ­χο­νται και τους στρώ­νουν το έδα­φος. Να παλέ­ψει ενά­ντια στα οικο­νο­μι­κά και πολι­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα που τους ενι­σχύ­ουν, ενά­ντια στο καπι­τα­λι­στι­κό σύστη­μα που τους γεν­νά και τους θρέφει.

Να ενι­σχύ­σει παντού, και στις επερ­χό­με­νες εκλο­γι­κές ανα­με­τρή­σεις, το ΚΚΕ και τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” για να δυνα­μώ­σει παντού η πάλη για την απο­μό­νω­ση των φασι­στοει­δών και την αντι­με­τώ­πι­ση της ακρο­δε­ξιάς. Για­τί μόνο η ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ απο­τε­λεί απά­ντη­ση στο φασι­σμό και όχι οι ψευ­δε­πί­γρα­φες “προ­ο­δευ­τι­κές συμ­μα­χί­ες” όλων αυτών που στη­ρί­ζουν το σύστη­μα που θρέ­φει τους φασί­στες, που μοι­ρά­ζο­νται μαζί τους κοι­νούς στό­χους για λογα­ρια­σμό των αφεντικών.

Ο λαός της Νέας Ιωνί­ας δεν ξεχνά τι σημαί­νει φασι­σμός! Ξέρει να τον πολεμά!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο